Copacul de acai este un palmier care crestere in zonele inundabile din Brazilia Fructe sale lucioase si negre creasc in grupuri si reprezinta de sute de ani o parte importanta a dietei triburilor din acele zone Pulberea de acai este produsa prin liofilizare o metoda de uscare sofisticat care pastreaza compozitia nutritionala si aroma naturala a alimentelor acai are un gust placut usor neutru si este bogat in fibre Fructul acai are o mare putere antioxidanta fiind de de ori mai puternic decat portocalele si de ori mai puternic decat merele murele zmeura sau ciresele Ţara de origineBRAZILIA.
Copacul de acai este un palmier care crestere in zonele inundabile din Brazilia Fructe sale lucioase si negre creasc in grupuri si reprezinta de sute de ani o parte importanta a dietei triburilor din acele zone Pulberea de acai este produsa prin liofilizare o metoda de uscare sofisticat care pastreaza compozitia nutritionala si aroma naturala a alimentelor acai are un gust placut usor neutru si este bogat in fibre Fructul acai are o mare putere antioxidanta fiind de de ori mai puternic decat portocalele si de ori mai puternic decat merele murele zmeura sau ciresele Ţara de origineBRAZILIA