Pulbere de Cătină Ecologică, 50g ECO | Energovita  
Pulberea de Cătină este obținută prin uscarea fructelor la o temperatură de max 40 grade Celsius și măcinarea acestora. 
Fructele de Cătină sunt bogate în Omega 3,6,9 și Omega 7 precum și în beta caroten și o serie de minerale și vitamine dintre care enumerăm Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu.
Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori..
Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată.  
Producător: Energovita  
NOTĂ: Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos.
Mod de păstrare la temperatura ambientală.  
Mod de utilizare Se poate adăuga în iaurt, salate, smoothie.  
Fără aditivi | Fără conservanți | Vegan | Fără gluten  
Ingrediente: 100% naturale (100% fruct ecologic de Cătină deshidratat, măcinat).
Potasiul contribuie la funcționarea normală a mușchilor, a sistemului nervos și la menținerea tensiunii arteriale normale.
Vitamina E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
Cătina este o sursă importantă de Vitamina C si E, acid folic, fibre, potasiu, cupru și magneziu.
Beta-carotenul, responsabil de culoarea portocalie, este transformat de organismul uman în Vitamina A necesară pentru o piele și mucoase sănătoase, un sistem imunitar și o sănătate bună a ochilor.  
Omega -7 este o grăsime monosaturată, care a fost studiată pentru susținerea sănătății cardiovasculare, a imunității și a metabolismului.  
Bogată în fibre naturale
Concentrată în Omega 7 și Vitamina C
Bogată în Omega 3,6,9, antioxidanți; 100% natural
Fără zahăr.
Pulbere de Cătină Ecologică, 50g ECO | Energovita  
Pulberea de Cătină este obținută prin uscarea fructelor la o temperatură de max 40 grade Celsius și măcinarea acestora. 
Fructele de Cătină sunt bogate în Omega 3,6,9 și Omega 7 precum și în beta caroten și o serie de minerale și vitamine dintre care enumerăm Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu