Compozitie: PULBERE din SAMBURI de caise, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a samburilor de caise.
Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitica..
Mod de utilizare: se foloseste in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri sau iaurt.
Se recomanda cate 10g in cure de 10 zile.
Este indicat adultilor care sufera de polihipovitaminoze, astenii, carente de calciu, fier si magneziu.
Contine cianati care nu sunt benefici pentru sanatate, de aceea nu se consuma in cantitati mari.
B17 previne si trateaza, de asemenea, tensiunea arteriala si amelioreaza durerile provocate de artrita.
Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial.
Samburii de caisa sunt bogati in proteine, sunt cea mai bogata sursa naturala de vitamina B17(amigdalina sau laetrile)- cand este digerata se descompune in glucoza, benzaldehida(analgezic) si acid cianhidric.
Compozitie: PULBERE din SAMBURI de caise, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a samburilor de caise