Descriere YEO:
Q10 Somon, 250ml | GAL - Disponibil la viataverdeviu.ro
Pe YEO găsești Q10 Somon, 250ml | GAL de la GAL, în categoria Suplimente.
Indiferent de nevoile tale, Q10 Somon, 250ml | GAL din categoria Suplimente îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 154.85 Lei
Caracteristicile produsului Q10 Somon, 250ml | GAL
- Brand: GAL
- Categoria: Suplimente
- Magazin: viataverdeviu.ro
- Ultima actualizare: 14-08-2025 02:14:33
Comandă Q10 Somon, 250ml | GAL Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Q10 Somon, 250ml | GAL de la viataverdeviu.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Q10
Somon,
250ml | GAL GAL Ulei de somon cu coenzima Q10, 3300 mg Omega 3 + 100 mg Q10/lingură Supliment alimentar cu ulei de somon, coenzima Q10 și tocoferoli naturali. 3300mg Ω3 + 100mg Q10. Sursă pură și stabilă de acizi grași Ω3, cu spectru complet. În armonie cu natura. Produsul conține întregul spectru de acizi grași Ω3, în forma lor naturală, care se absoarbe bine (și nu sub forma esterilor etilici modificați artificial, utilizați în mod frecvent), coenzima Q10 concentrată produsă prin fermentare vegetală, și tocoferoli naturali (vitamina E). Tot acestea, așa cum se regăsesc și într-o alimentație sănătoasă. Datorită conținutului său ridicat de tocoferoli naturali și a extractului de rozmarin (fără camfor), produsul este foarte stabil, așadar poate fi utilizat în condiții de siguranță și pentru un aport de EPA și DHA în doze mari. Datorită stabilității sale, a uleiului natural de lămâie adăugat și a amestecului de ulei de somon de calitate, produsul nu are un gust neplăcut sau puternic. Dozare: 1 lingură pe zi (~10 ml), în timpul meselor; se poate adăuga în salate, pe pâinea prăjită sau după preferințe. Acizii grași Omega-3 și Omega-6 sunt extrem de importanți pentru funcționarea corespunzătoare a organismului uman, deoarece acizii grași Omega-3 EPA și DHA produc, în fiecare celulă a organismului, substanțe asemănătoare hormonilor cu efect antiinflamator, iar în urma consumului exagerat de acizi grași Omega-6, substanțele provenite din unul dintre acizii grași Omega-6 (acid arahidonic) accentuează inflamațiile. Majoritatea afecțiunilor (așa numitele boli ale civilizației) se formează chiar din cauza nivelului ridicat de inflamație, care accentuează și îmbătrânirea. Omul este „proiectat” genetic la un raport de 1:1 al acizilor grași Omega-3/6. Raportul de acizi grași la strămoșii noștri se apropia de 1:1, ca și la popoarele foarte sănătoase din zilele noastre. Din păcate, consumul redus de pește de mare din zilele noastre și consumul excesiv de uleiuri vegetale și grăsimi animale bogate în Omega-6, acest raport s-a schimbat semnificativ în favoarea Omega-6 (1:8 - 1:32). Această modificare este cauza multor boli. Cea mai bună soluție pentru restabilirea raportului corespunzător este reducerea drastică a consumului de alimente bogate în Omega-6 și administrarea regulată de suplimente alimentare pure, cu conținut de EPA și DHA, precum și consumul de pește de mare și fructe de mare de mai multe ori pe săptămână. În afară de uleiului de algă, uleiurile vegetale cu conținut de Omega-3 nu sunt corespunzătoare, deoarece acestea nu conțin EPA și DHA, ci acid alfa-linolenic (ALA) în loc de Omega-3. Iar în organismul uman, acesta nu se transformă deloc, sau în foarte mică măsură, în acizi grași utili EPA și DHA. La om, cea mai mare utilitate o oare Omega-3 din alge și de origine animală. Omega-3 vegetală (ALA) se transformă în foarte mică măsură în formele EPA și DHA, diminuând și producerea în organism a acidului gras numit acid dihomo-gamma linolenic, care are, asemenea, efect antiinflamator. Producerea acestui acid gras la fel de important este blocat și de consumul exagerat de acid gras Omega-6, astfel fiind extrem de important să nu compensăm consumul în exces de acid gras Omega-6 prin aportul de Omega-3 din surse vegetale, căci ambele vor diminua nivelul acestui acid gras atât de important cu efect antiinflamator. În schimb, EPA și DHA nu va avea acest efect de diminuare, dimpotrivă... Se recomandă ca aportul de EPA și DHA să fie în principal asigurat din suplimente alimentare cu conținut de ulei de pește purificat și mai puțin prin consumul de pești de mare și fructe de mare, căci apele noastre azi sunt deja foarte poluate. În acest fel se poate obține cel mai mic aport de substanțe contaminante pe unitate de acizi grași EPA și DHA. Principalele considerente pe care le-am avut în