Quinoa are mai multe proteine, grăsimi sănătoase, calciu, fier șivitamine din grupa B decât orice alt aliment.
Instrucțiuni ușor de urmărit te poartă pascu pas prin toate etapele fiecărui fel, iar paginile sunt pline desfaturi utile, bdquo;ponturildquo; pentru bucătari și informații nutriționale..
Rețetele au fost adaptate pentru viațasolicitantă a omului modern, incluzând ingrediente care segăsesc cu ușurință.
Cartea prezintă combinații de gusturi și arome din toată lumea,în preparate inedite, apetisante, delicioase și pline de substanțenutritive extraordinare. În plus, nu conținecolesterol sau gluten, are avantajul suplimentar de a fi o cerealăintegrală și este un excelent înlocuitor al alimentelor cu carbohidrați precum pastele, orezul, cartofii sau cușcușul.
Quinoa are mai multe proteine, grăsimi sănătoase, calciu, fier șivitamine din grupa B decât orice alt aliment