Rachiu de vin este o băutură alcoolică tare obținută natural prin distilarea vinului. Rachiu de vin prezintă o concetrație mare de alcool etilic de 37.5% obținută prin învechirea timp de 3 ani a distilatului de vin în butoaie din lemn de stejar.
Din punct de vedere gustativ Rachiu de vin prezintă arome bogate de fructe uscate și nuci presărate cu un amestec fin de condimente.. În ceea ce privește paleta aromatică Rachiu de vin prezintă arome bogate și fructate îmbogățite cu accente de vanilie fructe uscate și condimente ușor lemnoase.
Textura catifelată completează excelent buchetul conferindu-i un plus de eleganță.
Acest sortiment este învechit timp de 3 ani în butoaie de stejar de unde împrumută culoarea aurie-chihlimbarie cu nuanțe inedite dezvoltând totodată un profil aromatic armonios și echilibrat.
Ceea ce rămâne după stoarcerea mustului de struguri poartă denumirea de boască. Rachiu de vin s-a obținut prin distilarea unor vinuri nobile motiv pentru care prezintă o bogăție aromatică deosebită.
Rachiu de vin este o băutură alcoolică tare obținută natural prin distilarea vinului. Rachiu de vin prezintă o concetrație mare de alcool etilic de 37.5% obținută prin învechirea timp de 3 ani a distilatului de vin în butoaie din lemn de stejar