.fusion-body .fusion-builder-column-43{width:50% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-43 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 3.84%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 3.84%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-43{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-43 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-43{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-43 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}} Macinarea cafelei si timpul de preparare Cu cat timpul de preparare este mai scurt, cu atat mai fin trebuie sa macinati cafeaua: Cafeaua macinata foarte fin ESPRESSO (structura aminteste de pudra) este potrivita pentru prepararea cafelei in ibric. .fusion-body .fusion-builder-column-44{width:50% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-44 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 3.84%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-lef.
Cafeaua macinata grosier PRESA FRANCEZA si PERCOLATOR este potrivita pentru prepararea cafelei intr-o presa franceza.
Cafeaua macinata grosier mediu PRESA FRANCEZA si PERCOLATOR este potrivita pentru prepararea cafelei in espressor mocca.
Cafeaua macinata mediu cafea LA PICURATOR/cafea FILTRU este potrivita pentru prepararea cafelei intr-o cafetiera cu vid sau pentru Aeropress (cu un timp de preparare de peste 3 minute).
Cafeaua macinata mediu cafea LA PICURATOR/cafea FILTRU este potrivita pentru prepararea cafelei la picurator (cafea filtru/la picurator) sau in Aeropress (cu un timp de preparare de 2-3 min.).
Cafeaua macinata fin ESPRESSO (granulatia fina seamana cu structura sarii de masa) este potrivita pentru aparatele de cafea cu parghie, espresso si preparare in Aeropress (cu un timp de preparare de 1-2 min.). .fusion-body .fusion-builder-column-43{width:50% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-43 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 3.84%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 3.84%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-43{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-43 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-43{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-43 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}} Macinarea cafelei si timpul de preparare Cu cat timpul de preparare este mai scurt, cu atat mai fin trebuie sa macinati cafeaua: Cafeaua macinata foarte fin ESPRESSO (structura aminteste de pudra) este potrivita pentru prepararea cafelei in ibric