https://www.mirgo-shop.ro/wp-content/uploads/2020/10/Rasnita-de-cafea-ECG-KM-1412-Aromatico-200-W-240-g-18-grade-de-macinare-7.jpg Macinarea cafelei si timpul de preparare Cu cat timpul de preparare este mai scurt, cu atat mai fin trebuie sa macinati cafeaua: • Cafeaua macinata foarte fin ESPRESSO (structura aminteste de pudra) este potrivita pentru prepararea cafelei in ibric.
Pentru a savura aroma proaspata, va recomandam sa preparati cafeaua imediat dupa macinare ! Alte caracteristici: Functie de oprire automata Protectie la supraincalzire Spatiu prevazut pentru stocarea cablului de alimentare Stabilitate de lucru datorita picioruselor antiderapante Curatare si intretinere rapida si usoara datorita componentelor detasabile https://www.mirgo-shop.ro/wp-content/uploads/2020/10/Rasnita-de-cafea-ECG-KM-1412-Aromatico-200-W-240-g-18-grade-de-macinare-8.jpg.
Dispozitivul este elegant, cu un design atragator si manevrabilitate simpla iar dimensiunile compacte confera o incadrare excelenta in fiecare bucatarie sau birou.
Rasnita de cafea KG 1412 foarte practica, este o alegere excelenta pentru toti iubitorii de cafea care doresc sa savureze mirosul de cafea proaspat macinat.
Pe langa alegerea tipului sau a calitatii cafelei, cantitatea utilizata, temperatura apei, timpul de preparare si gradul selectat corect de macinare a boabelor de cafea sunt importante pentru gustul final al cafelei. • Cafeaua macinata grosier PRESA FRANCEZA si PERCOLATOR este potrivita pentru prepararea cafelei intr-o presa franceza. • Cafeaua macinata grosier mediu PRESA FRANCEZA si PERCOLATOR este potrivita pentru prepararea cafelei in espressor mocca. • Cafeaua macinata mediu cafea LA PICURATOR/cafea FILTRU este potrivita pentru prepararea cafelei intr-o cafetiera cu vid sau pentru Aeropress (cu un timp de preparare de peste 3 minute). • Cafeaua macinata mediu cafea LA PICURATOR/cafea FILTRU este potrivita pentru prepararea cafelei la picurator (cafea filtru/la picurator) sau in Aeropress (cu un timp de preparare de 2-3 min.). • Cafeaua macinata fin ESPRESSO (granulatia fina seamana cu structura sarii de masa) este potrivita pentru aparatele de cafea cu parghie, espresso si preparare in Aeropress (cu un timp de preparare de 1-2 min.). https://www.mirgo-shop.ro/wp-content/uploads/2020/10/Rasnita-de-cafea-ECG-KM-1412-Aromatico-200-W-240-g-18-grade-de-macinare-7.jpg Macinarea cafelei si timpul de preparare Cu cat timpul de preparare este mai scurt, cu atat mai fin trebuie sa macinati cafeaua: • Cafeaua macinata foarte fin ESPRESSO (structura aminteste de pudra) este potrivita pentru prepararea cafelei in ibric