Cine nu iubeste Dulceata de visine? Fructele mici si rosii au facut mereu deliciul copilariei noastre, iar bunicile si mamele ne-au rasfatat cu dulceturi de casa, realizate cu multa dragoste si pricepere. 
Gustul inegalabil al dulceturilor este greu de reprodus acasa, mai ales cand ai o viata activa si nu ai timp de gatit.
Te poti bucura insa de Dulceata parfumata a copilariei degustand Dulceata de Visine Raureni.
Clatitele sunt excelente daca le umpli cu Dulceata Visine raureni.  
Da.
Acreala e mereu c0mpensata de aroma, iar transformarea lor in produse de cofetarie le pune in valoare adevaratele proprietati.
Visinele au o aroma intensa si putin astringenta atunci cand sunt proaspete.
Fructele coapte sunt este netede si ferme, lucioase si usor de cules.
Culoarea visinelor variaza de la rosu deschis la grena inchis.
Cele mai populare soiuri de Visine sunt Ilva, Northstar, Montmorency, Morello, Jubileum, Schatenmorelle, De Botosani.
Visinele sunt fructe de vară, rotunde si mici, cu un sambure unic.
Pomii cu fructe mici si rosii pot fi intalniti in multe curti si gradini iar copii vor fi incantati daca plantati un visin in spatiul de langa casa.
Din fructe proaspete selectionate cu multa grija.
Visinele sunt fructe iubite si cunoscute in toata lumea.
Visinele se recolteaza din luna iunie pana la inceputul lunii august, depinde de regiunea in care sunt cultivate .
Alege Dulceata de Visine delicata si parfumata, cu drag din natura.
Dulceata de la Raureni este alegerea perfecta a unui mic dejun gustos, se potriveste ca ingredient sau garnitura unor dulciuri renumite – gogosi, clatite, Linzer, checuri, chiar si torturi.
Specialistii care prepara Dulceata stiu exact cum sa dozeze zaharul si folosesc fructe de cea mai buna calitate, reusind sa extraga tot ce e mai valoros din boabele rotunde rubinii.
Copii si adultii adora Dulceata cu paine unsa cu unt, insa o poti adauga si la iaurt, o poti folosi ca umplutura pentru tarte, se combina ideal in tot felul de prajituri si foetaje.
Continut total de zaharuri 72 g pentru 100 g produs finit.
Reteta dulcetii de Visine de la Raureni este una traditionala romaneasca, ce ne ofera aroma deosebita a dulcelui de casa, de la strabunii nostri.
Acest produs este preparat cu 45 g de fructe pentru 100 g produs finit.
Fructele sunt mereu proaspat culese, iar procesul de fierbere nu distruge cu totul proprietatile naturale ale fructelor.
Dulceata de Visine de la Raureni reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a visinelor. Dulceata Visine Raureni pastreaza reteta traditionala, de la bunici si adauga priceperea si pasiunea de a oferi clientilor un produs sanatos, delicios, plin de substante nutritive.
Se stie ca Dulceata trebuie sa contina un procent minim de 50% de zahar si un acidifiant.
Dulceata de Visine se realizeaza prin fierberea fructelor întregi, cu zahar si acidifiant.
Multă vreme, dulceața a fost numita i desertul celor instariti, iar farfurioara cu Dulceata de Visine insotita de paharul cu apa rece constituiau o tratatie obisnuita in vizite.
Multa lume evita in mod eronat consumul de dulceata, caci zaharul – unul din compusii esentiali – poate reprezenta un pericol pentru sanatate.
Gurmanzii spun ca Dulceata este arta de a conserva fructele folosind zaharul.
Borcanul de Dulceata de Visine Raureni va deveni parte a ritualului tau de dimineata, aducand culoare si expresie in farfuria fiecarui membru al familiei tale.
Poti alatura Dulceata oricarui mic dejun si vei simti aroma de fructe aromate, cu o felie de paine cu unt si ceai.
Cine nu iubeste Dulceata de visine? Fructele mici si rosii au facut mereu deliciul copilariei noastre, iar bunicile si mamele ne-au rasfatat cu dulceturi de casa, realizate cu multa dragoste si pricepere. 
Gustul inegalabil al dulceturilor este greu de reprodus acasa, mai ales cand ai o viata activa si nu ai timp de gatit.
Te poti bucura insa de Dulceata parfumata a copilariei degustand Dulceata de Visine Raureni.
Clatitele sunt excelente daca le umpli cu Dulceata Visine raureni