Descriere YEO:
Pe YEO găsești Rdiografia clipei/*** de la Tracus Arte, în categoria Books.
Indiferent de nevoile tale, Rdiografia clipei/*** din categoria Books îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 16.5 Lei
Caracteristicile produsului Rdiografia clipei/***
- Brand: Tracus Arte
- Categoria: Books
- Magazin: elefant.ro
- Ultima actualizare: 18-12-2024 01:30:59
Comandă Rdiografia clipei/*** Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Rdiografia clipei/*** de la elefant.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Radiografia Clipei - carte interzisa inainte de 1989 si aparuta in zilele tulburi ale intiiului an de libertate, 1990 - se reintoarce la cititori in aceste vremuri mult mai faste, pentru a-i putea fi apreciate cum se cuvine valoarea, importanta, din pacate si actualitatea, intacta, la peste cincisprezece ani de la facere si treisprezece de la prima editie. intre timp, desi locuieste in Boston, SUA, Leonard Oprea si-a consolidat pozitia de foarte important scriitor roman contemporan, mai ales prin Trilogia lui Theophil Magus, publicata (2000-2002) la editura Polirom. in adevar, un excelent moment pentru re-editare - cititorul de astazi, vietuitor intr-o lume mai asezata, un cititor mai deschis, prin urmare, magiei literaturii de inalta valoare, va descoperi farmecul continuitatilor stilistice si tematice ale autorului, dar si mistica noilor sale sensuri (trilogia amintita), create de odiseea lui geografica, mundana si, in primul rind, spirituala. (Liviu Antonesei, ianuarie 2003, Iasi) Carte de sertar, Radiografia Clipei e inceputul unui destin literar pe care il cred de exceptie. (Ioan Holban, Cronica, 50/1990) Recitita dupa treisprezece ani de "tranzitie", Radiografia Clipei, aceasta fosta carte de sertar isi pastreaza tragismul si urgenta, ba poate si le amplifica: acum stim ca iesirea din marasmul comunismului romanesc nu a reusit inca. Recitita dupa ultimele volume publicate de Leonard Oprea, construite in jurul figurii lui Theophil Magus, cartea de fata devine prefata inca saturata de istorie a unor meditatii mistice care, dincolo de esenta lor atemporala, ne vorbesc despre fiintarea noastra in timp. (Sorin Antohi, ianuarie 2003, Budapesta)