"REALIMENTARE.
Practic, grasimea abdominala provoaca un dezastru elaborat in corpul tau, generand tot felul de dezechilibre si expunandu-te la un risc crescut pentru tot fe.
Acum ca ai aflat cum stai, autorul te mai sperie nitel, explicandu-ti amical cam ce riscuri presupune pentru sanatate grasimea abdominala in cantitati prea mari.
Autorul te invata sa o masori corect, pentru a stabili pentru inceput daca a ta e prea mare si daca ai toate motivele sa te apuci de treaba.
Trecand la subiect, autorul isi incepe "discursul" cu o scurta prelegere despre indezirabila burta masculina.
Prin urmare, e si normal ca, o dieta conceputa sa ajute femeile sa nu functioneze pentru barbati.
Nu numai ca barbatii se raporteaza diferit la mancare, dar o si metabolizeaza diferit, isi poarta greutatea diferit, depoziteaza si ard grasimea in ritmuri diferite prin exercitiile fizice".
Asta pentru ca, sustine John La Puma, cand vine vorba de subiectul greutatii "barbatii si femeile sunt cat se poate de diferiti.
Notele masculine, prezinta informatie scurta si la obiect, devenind un continut util pentru mai buna intelegere a anatomiei si a modului de functionare a organismului masculin. in ceea ce priveste stilul de redactare al cartii, acesta este cat se poate de masculin cu putinta, blocul de text fiind fragmentat adesea cu chenare si litere ingrosate care vor accelera ritmul lecturii, dar o vor si usura totodata.
De fapt cartea nu prezinta o dieta, ci un plan de slabit pentru barbati, bazat pe trei factori strategici pentru ei: metabolismul, mentalitatea si obiectivele lor unice. si pentru ca tema e veche - scaderea in greutate, dar categoria de public tinta e mai noua - barbatii, era de asteptat ca metoda prezentata si stilul de scriere al cartii sa fie diferite fata de toate cartile despre diete pe care le-ai mai rasfoit pana acum. in plus, si-a reinventat cabinetul, incepand sa le predea pacientilor sai planul lui strategic de obtinere a unei sanatati mai bune prin scaderea in greutate.
Asa a devenit La Puma alaturi de un bun prieten, primul medic care a predat nutritia si gatitul laolalta intr-o scoala medicala. in scurt timp dupa aceea, a scapat de burta, iar semnele imbatranirii premature au disparut.
Cand a constientizat drumul pe care mergea, John La Puma s-a hotarat sa inteleaga mai bine alimentele, si s-a apucat de un curs de gatit.
Pierde GREUTATE, castiga SaNaTATE! Planul de fata s-a nascut odata cu reinventarea autorului, un medic grasut, care consuma la serviciu in mod nechibzuit rulouri cu ou, gogosi si pizza, ajungand astfel sa aiba o burta imensa si semne vizibile de imbatranire prematura.
Noutatea ideii cartii reiese inca de pe coperta, pentru ca e lesne de inteles ca avem de-a face cu o carte despre scadere in greutate adresata barbatilor, asta in conditiile in care piata literara e bombardata cu tot felul de carti de slabit si diete adresate unui public prin excelenta feminin. in ceea ce priveste cartea de fata, John La Puma spune ca ideea ei i-a fost inspirata de pacienti, si ca a fost un privilegiu sa fie capabil sa o scrie.
Michael Roizen.
John La Puma este totodata primul medic care preda nutritie si gatit intr-o facultate de medicina din SUA, alaturi de dr.
John La Puma, specialist in medicina interna, co-fondator al popularei serii video ChefMD si expert nutritionist, numit in repetate randuri "unul din medicii de top ai Americii" dar si "o arma secreta" de catre Wall Street Journal.
Cel putin asa promite autorul cartii, dr.
Iar tehnica da roade: da jos burta, reface masa musculara si creste apetitul sexual.
Asadar, daca esti barbat si te straduiesti sa tii dieta, a venit timpul sa schimbi planul, pentru ca barbatii nu tin dieta, barbatii recurg la realimentare.
A 24-Day Eating plan to Shed Fat, Boost Testosterone, and Pump Up Strength and Stamina" este cartea care stie ce isi doresc barbatii in materie de forma fizica, oferind totodata solutii pentru materializarea acestor dorinte.
Un plan de alimentatie de 24 de zile pentru a topi grasimea, a creste nivelul testosteronului si a spori puterea si rezistenta / Refuel. "REALIMENTARE