Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

Detalii Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
138.63 Lei 173.29 Lei
Categorie (vânzător)
Biography & Autobiography
Marca
Richard Olney

Produs actualizat în urmă cu 4 zile
Descriere YEO:

Reflexions-Richard Olney - Richard Olney - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Reflexions-Richard Olney - Richard Olney de la Richard Olney, în categoria Biography & Autobiography.

Indiferent de nevoile tale, Reflexions-Richard Olney - Richard Olney din categoria Biography & Autobiography îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

  • Departament: auto-moto-rca
  • Ideal pentru iubitorii de mașini și motociclete.
  • Conținutul acestui produs te ajută să întreții și să îmbunătățești performanțele vehiculului tău.

Preț: 138.63 Lei

Caracteristicile produsului Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

  • Brand: Richard Olney
  • Categoria: Biography & Autobiography
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 25-11-2024 01:40:54

Comandă Reflexions-Richard Olney - Richard Olney Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Reflexions-Richard Olney - Richard Olney de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
This book begins in New York in 1951 where Olney, a struggling artist, waited tables in Greenwich Village, then moves to Paris and weaves a magical description of food that becomes so real--as if you were actually there with Olney. It is a long-awaited story of the man who brought the simplicity of French cooking to the United States, and a statement about one of the finest and most important food professionals in the world. Mr. Olney\'s influence in the culinary profession was profound.... -New York Times ...an unparalleled view of French food and wine. -Chicago Tribune Olney was well ahead of his time. He was without doubt, one of the most influential of modern writers about food. He has a very strong claim to be considered the best. -Times, London Richard Olney, one of the first food writers to introduce the simple joys of French cooking to American readers was an American who lived in Europe for almost 50 years. He died unexpectedly July 31, 1999. Author of more than 35 titles and inspiration to hundreds more his works include French Menu Cookbook, Simple French Food, The Good Cook, Yquem, Ten Vineyard Lunches, Romanée-Conti, Provence the Beautiful, Lulu\'s Provençal Table, Good Cook\'s Encyclopedia, and French Wine and Food. A resident of Solliès-Toucas, France, Olney was close to his art and family and friends.

Reflexions-Richard Olney - Richard Olney - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

Reflexions-Richard Olney - Richard Olney

libris.ro libris.ro
Actualizat in 25/11/2024

138.63 Lei

Produse marca Richard Olney