Beneficii Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten:Potrivite pentru dietele raw, vegan/vegetarian si keto/low-carb
Respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate
Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante
Nu contin: alergeni, organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante
Spre deosebire de majoritatea fructelor bogate in carbohidrati, nuca de cocos este bogata in grasimi sanatoase si este o susa buna de fibre, proteine, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii
Fiind un produs ecologic si raw (crud), asigura o biodisponibilitate ridicata a nutrientilor
Datorita continutului de fibre sustine sanatatea tractului gastro-intestinal si poate ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange
Contribuie la reducerea colesterolului \'\'rau\'\' si a trigliceridelor
Poate ajuta si la eliminarea parazitilor din corp datorita proprietatilor vermifuge
Culturile de nuca de cocos din Sri Lanka sunt apreciate ca fiind unele dintre cele mai bune din lume, in mare parte datorita faptului ca palmierii de cocos sunt cultivati in culturi mixte si pamantul se ingrasa cu fibre de cocos bogate in potasiu
Potrivite pentru dietele raw, vegan/vegetarian si keto/low-carb
Nu contin: alergeni, organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante
Ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
Ingrediente Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten:100% nuca de cocos ecologica cruda.
Valori nutritionale pentru 100g: 547Kcal/2.290kj, grasimi 53,6g, din care saturate 47,5g, carbohidrati 19,6g, din care zaharuri 6,1g, fibre 13,5g, proteine 5,7g, sare 0,054g, potasiu 450.7mg.
Mod de consum Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten:Chipsurile Bio din nuca de cocos Republica BIO pot fi rontaiti ca atare pentru o gustare, adaugati in muesli si prajituri pentru o textura crocanta sau ca decor pe torturi si inghetata.
Dupa deschidere pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui..
Beneficii Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten:Potrivite pentru dietele raw, vegan/vegetarian si keto/low-carb
Respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate
Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante
Nu contin: alergeni, organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante
Spre deosebire de majoritatea fructelor bogate in carbohidrati, nuca de cocos este bogata in grasimi sanatoase si este o susa buna de fibre, proteine, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii
Fiind un produs ecologic si raw (crud), asigura o biodisponibilitate ridicata a nutrientilor
Datorita continutului de fibre sustine sanatatea tractului gastro-intestinal si poate ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange
Contribuie la reducerea colesterolului \'\'rau\'\' si a trigliceridelor
Poate ajuta si la eliminarea parazitilor din corp datorita proprietatilor vermifuge
Culturile de nuca de cocos din Sri Lanka sunt apreciate ca fiind unele dintre cele mai bune din lume, in mare parte datorita faptului ca palmierii de cocos sunt cultivati in culturi mixte si pamantul se ingrasa cu fibre de cocos bogate in potasiu
Potrivite pentru dietele raw, vegan/vegetarian si keto/low-carb
Nu contin: alergeni, organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante
Ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
Ingrediente Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten:100% nuca de cocos ecologica cruda.
Valori nutritionale pentru 100g: 547Kcal/2.290kj, grasimi 53,6g, din care saturate 47,5g, carbohidrati 19,6g, din care zaharuri 6,1g, fibre 13,5g, proteine 5,7g, sare 0,054g, potasiu 450.7mg.
Mod de consum Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten:Chipsurile Bio din nuca de cocos Republica BIO pot fi rontaiti ca atare pentru o gustare, adaugati in muesli si prajituri pentru o textura crocanta sau ca decor pe torturi si inghetata.
Dupa deschidere pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui.