Descriere YEO:
Pe YEO găsești Restaurantul digital in era delivery de la Carol Orsbourn, în categoria Afaceri Economie.
Indiferent de nevoile tale, Restaurantul digital in era delivery - Meredith Sandland, Carol Orsbourn din categoria Afaceri Economie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 72.45 Lei
Caracteristicile produsului Restaurantul digital in era delivery
- Brand: Carol Orsbourn
- Categoria: Afaceri Economie
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Restaurantul digital in era delivery Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Restaurantul digital in era delivery de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Restaurantul digital in era
delivery. Harta ta catre viitorul industriei foodservice Este timpul ca fiecare restaurant sa evolueze dincolo de cei patru pereti ai sai.
Sandland si
Orsbourn explica de ce consumatorii cer un confort imbunatatit in afara localului si cum tehnologia permite noi moduri de a interactiona cu mancarea. In calitate de proprietar, executiv, investitor sau manager general, aceasta este o lectura obligatorie. - Greg Creed, fost Director General, YUM! BRANDS Urmatoarea frontiera pentru restaurante este extinderea ospitalitatii prin intermediul tehnologiei. Aceasta carte se citeste ca un ghid practic pentru restauratorii care doresc sa aplice tehnologia in beneficiul consumatorului, nu doar tehnologie de dragul tehnologiei. - Danny Meyer, CEO, Jnion Souare Hospitality Group; Fondator, SHAKE SHACK
Restaurantul digital in era
delivery vorbeste despre cum integrarea instrumentelor digitale poate impulsiona cresterea businessului si maximiza experienta utilizatorilor. Acest ghid ofera informatii valoroase pentru oricine activeaza in industria HoReCa, ajutandu-i sa contureze un viitor
digital pentru afacerea lor. - Alin Serban, CEO, TAll Hospitality Culture Publishing reprezinta efortul continuu al lnstitutului de a aduce valoare ada ugata acolo unde este nevoia cea mai mare: educarea si dezvoltarea continua a antreprenorului din ospitalitate. Prezentul titlu este nu numai o busola in lumea extrem de tulbure a momentului, dar si un far spre performanta si eficienta operationala. - Florin Maxim, Fondator, HOSPITALITY CULTURE INSTITUTE Ce lectura informativa si de ultima ora. lndustria nu a avut niciodata o carte ca aceasta: afacerea restaurantelor. Daca sunteti in industria restaurantelor, aceasta ar putea fi cea mai importanta carte pe care o veti cumpara vreodata. - Betsy si Matt Borland, Fondatori si proprietari ai EAST END TAP AND TABLE DIN LEXINGTON, KENTUCKY