Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional.
Pe lângă numeroasele sale activități, organizează evenimente naționale care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online Ligias Kitchen și De vorbă cu Ligia.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.comReprezentând un ghid complet de creștere a germenilor și vlăstarilor, ediția de față a fost îmbogățită cu o secțiune extrem de utilă: peste 50 de rețete care includ aceste tinere plante surse concentrate de clorofilăși substanțe nutritive, esențiale pentru oviață sănătoasă.
Astfel, veți găsi aici nu doar sfaturile necesare pentru a obține acasă aceste mici miracole ale naturii, ci și modul de a prepara din ele salate hrănitoare, humusuri apetisante, sucuri și smoothie-uri savuroase, ce vă vor oferi chiar dacă aveți o alimentație tradițională un plus de energie și vitalitate.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef.
Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei Best Vegan Cookbook
Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos
Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși
Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă
Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari
Un ghid al detoxifierii în 15 zile
Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani, precum și cartea de față, ajunsă acum la a treia ediție.
Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional