Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international.
Astfel, veti gasi aici nu doar sfaturile necesare pentru a obtine acasa aceste mici miracole ale naturii, ci si modul de a prepara din ele salate hranitoare, humusuri apetisante, sucuri si smoothie-uri savuroase, ce va vor oferi – chiar daca aveti o alimentatie traditionala – un plus de energie si vitalitate..
Reprezentand un ghid complet de crestere a germenilor si vlastarilor, editia de fata a fost imbogatita cu o sectiune extrem de utila: peste 50 de Retete care includ aceste tinere plante – Surse concentrate de clorofila si substante nutritive, esentiale pentru o viata sanatoasa.
Pe langa numeroasele sale activitati, organizeaza evenimente nationale care promoveaza un stil de viata sanatos si echilibrat, fiind totodata gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“.
Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia fara foc, a publicat pana in prezent opt carti de specialitate: Retete vegane fara foc (care a castigat, in 2014, cel mai prestigios premiu la etapa nationala a Gourmand World Cookbook Awards, in cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“)
Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere fara frica si un bebe sanatos
Deserturi raw pentru copii si parinti sanatosi
Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa
Diversificarea raw si vegana: sfaturi si Retete pentru bebelusi si copii mai mari
Un ghid al detoxifierii in 15 zile
Jurnalul unei mame: ghid pentru cresterea copiilor pana la 3 ani, precum si cartea de fata, ajunsa acum la a treia editie. Este singurul raw chef din lume care a primit, in anul 2011, distinctia mondiala YouTube Next Chef.
Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international