In anul omagial al satului romanesc (2019) sa ne bucuram de aceste Retete istorice din bucataria satului, retetele strabunilor pentru tot felul de bunatati cum ar fi pogaci, scrob, alivenci, varzari, salate, ciorbe taranesti, mancaruri si fripturi taranesti, uscatele, gogosi, colarezi si multe altele.
Doamne Ajuta sa readucem la masa noastra cat mai multe Retete istorice pe care sa le transmitem cu dragoste mai departe, copiilor nostri!.
Pentru fiecare reteta este redat atat textul original cat si modul de pregatire asa cum l-am urmat eu si poza preparatului final.
Retetele, preluate din carti vechi de bucate, le-am pregatit cu dragoste si emotie aducand la masa gusturi autentice, clipe de neuitat si, cel mai important, mangaierea strabunilor.
In anul omagial al satului romanesc (2019) sa ne bucuram de aceste Retete istorice din bucataria satului, retetele strabunilor pentru tot felul de bunatati cum ar fi pogaci, scrob, alivenci, varzari, salate, ciorbe taranesti, mancaruri si fripturi taranesti, uscatele, gogosi, colarezi si multe altele