Cumpara de la grupdzc.ro

Retete vegane fara gluten si cu un continut redus de glucide fermentate - Angela Poch - Viata si sanatate


Retete vegane fara gluten si cu un continut redus de glucide fermentate - Angela Poch
40 Lei

Disponibil

(29-06-2024)
Cumpara de la grupdzc.ro

Produs vandut de grupdzc.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara retete vegane fara viata si sanatate de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru retete vegane fara viata si sanatate

O alimentatie cu un continut redus de glucide fermentabile este deja do vedita eficienta in cazul sindromului de colon iritabil.
CUPRINS Substituenti paste Paine sl altele Idei pentru micul dejun Chiftele aperitive altele Paste orez sl altele Supe salate sl legume Deserturi sl altele Anexa Index.
Umeziti-va mainile pentru a preveni lipirea aluatului.
Cand se rumeneste se scoate de la cuptor si se lasa la racit pe un grilaj metalic.
Se coace 10 minute dupa care se intoarce pe partea cealalta pentru inca 10 minute.
Se repeta operatia pentru restul de aluat.
Se ia o portie din aluat se face o bila se preseaza pe foaia de copt pana la grosimea dorita aproximativ 6 cm .
Cu mainile umezite se imparte aluatul in 6.
Se intind doua foi de copt.
Se acopera cu folie de plastic si se lasa 5 minute.
Se adauga treptat apa si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen.
Se amesteca ingredientele uscate. 10 optional 1 1 2 ceasca apa Indicatii Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 190 grade C.
Ingrediente 2 cesti faina de quinoa 1 lingurlta sare 1 lingurita mix Italienesc de ierburi p.
Lipie din quinoa Moale frumos aromata texturata si usor de facut.
Angela este de ase menea consilier si trainer personal specializat in nu tritie bazata pe plante sanatate si wellness sanatate spirituala si stil de viata sanatos.
Peste 10 000 de persoane au urmat cursurile ei on-line si a publicat 5 carti despre sanatate din perspectiva alimentatiei bazate pe plante.
Cu 13 carti de Retete publicate 35 de ani de experienta in gatit o diploma de la Universitatea Top Chef si o diploma in nutritie ea nu doar ca stie cum sa gateasca delicios dar stie si cum sa mananci bine pentru a fi sanatos.
Angela Poch a descoperit ca alimentatia pe baza de plante i-a ameliorat sindromul de colon iritabil lucru care a determinat-o sa devina mai intai vegetariana apoi vegana acum fiind flexitariana.
Am inclus de asemenea niste sfaturi si o reteta pentru non-vegetarieni pentru a-i ajuta pe cei care nu mananca doar vegan.
Exista insa si Retete in care se folosesc oua.
Nota Cartea are 98 din Retete vegane.
De aceea este nevoie de o intelegere a acestui tip de alimentatie inainte de a incerca sa-l urmezi.
Ea nu este un ghid alimentar pentru persoanele cu aceasta afectiune.
Aceasta carte este o colectie de Retete din cele pe care le foloseste insasi autoarea.
O alimentatie cu un continut redus de glucide fermentabile este deja do vedita eficienta in cazul sindromului de colon iritabil


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse