Cumpara de la grupdzc.ro

Retetele lui Colea - carte de bucate - Nicolae Olexiuc Colea - Teora


Retetele lui Colea - carte de bucate - Nicolae Olexiuc Colea
21.28 Lei

Disponibil

(16-09-2024)
Cumpara de la grupdzc.ro

Produs vandut de grupdzc.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara retetele lui colea teora de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru retetele lui colea teora

Coperti cartonate.
Supe ciorbe si borsuri Supe Supe din carne sau oase Consomm -uri Supe de legume Supe creme Borsuri Borsuri de legume Ciorbe Diferite preparate pentru supe borsuri si c.
Preparate din peste raci melci si scoici 14.
Preparate vegetariene si de post Aperitive si tartine de post Sosuri de post Preparate din fainoase de post Supe de post Borsuri vegetariene si de post Ciorbe de post Mancaruri de post pe baza de legume Preparate dulci de post cu orez 13.
Preparate din fainoase cu branzeturi legume si fructe Clatite Tarte pizza rulade Preparate cu malai 12.
Budinci Budinci fara zahar Budinci dulci 11.
Sufleuri 10.
Preparate din oua Preparate din oua servite reci Preparate din oua servite calde Omlete 9.
Salate 8.
Paste pentru sandvisuri si tartine 7.
Gogosi buseuri gustari 6.
Aperitive gustari combinate 5.
Sandvisuri si tartine Sandvisuri Tartine 4.
Aspic 3.
Sosuri Sosurile baza bucatariei Sosuri calde Sosuri reci Sosuri tomate rosii Sosuri brune si esente 2.
AUTORUL Cuprins Prefata Cuvant inainte Sfaturi practice 1.
Pe langa pofta buna va sfatuiesc ca intotdeauna sa fiti mai putin lacomi si mai cumpatati chiar daca mancarea este delicioasa.
La procesul de preparare a unei mancari trebuie acordata o atentie deosebita modului de pregatire precum si tuturor indicatiilor exemplu fiind ersitatea sosurilor care formeaza deliciul mancarurilor si totodata o rezolvare in scurt timp a acestora.
Bucataria moderna ofera multe mijloace de a schimba tehnica de pregatire a mancarurilor.
Omul trebuie sa se hraneasca rational monotonia unui regim repetat duce la plictiseala precum si la lipsa poftei de mancare.
Am incercat sa recomand pe intelesul tuturor o gama cat mai ersa de feluri de mancare pe care sa le preparam la masa zilnica precum si la mese deosebite cu diferite ocazii.
De aceea am cautat un posibil raspuns la aceasta dilema zilnica in cartea de fata.
Avand la dispozitie o varietate complexa de produse de origine animala felurite specii de peste si o bogata gama de legume si fructe ne intrebam zilnic ce mai putem manca.
De aceea in paginile urmatoare sunt prezentate cateva zeci de sfaturi practice.
Poate voi fi invinuit ca unele sfaturi sunt prea simple sau ca se repeta precum si de faptul ca sunt destul de cunoscute insa trebuie avut in vedere ca tinerele gospodine au nevoie de cat mai multe indrumari.
Totusi trebuie sa recunoastem ca o masa buna bine pregatita si servita frumos este o mare satisfactie.
Bazat pe aceste considerente m am gandit sa incerc sa mai scriu o carte de bucate care sa fie un ghid pentru prepararea bucatelor usor de realizat atat practic cat si simplificat pe intelesul tuturor.
CUVANT INAINTE Un medic celebru spunea ca nu poti avea pretentia sa traiesti sanatos daca nu mananci bine iar epicurienii pretindeau ca una din placerile vietii este mancarea.
Lucrarea ramane o baza solida a bucatariei simplificate economice si practice accesibila tuturor gospodinelor.
Este un profesionist rafinat dublat de o calitate umana deosebita .
Teodoreanu zis si Pastorel si deseori citat in articolele acestuia in presa timpului bucataria este o mare sarbatoare o face cu placere si tot cu placere destainuie tuturor din indelungata lui experienta.
O.
Presedintele Asociatiei bucatarilor si cofetarilor din Romania domnul Dumitru Burtea spunea Pentru maestrul bucatar Nicolae Olexiuc vechi artizan in slujba artei culinare atat de elogiat de catre rafinatul in ale gastronomiei Al.
De a lungul carierei sale a lucrat pentru cele mai mari restaurante din Bucuresti si a pregatit si indrumat numerosi tineri pasionati de arta gastronomiei printre ei numarandu se si subsemnatul.
Considerat o autoritate in materie cu o experienta de aproape 70 de ani in arta culinara Nicolae Olexiuc este autorul a peste 30 de carti de specialitate fiind considerat a face parte din elita primilor autori de carti de bucate din tara noastra.
Aceasta noua lucrare a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc Colea constituie un nou si vast festin gastronomic deosebit de practic tuturor incepatorilor in arta bucatariei dar si celor experimentati.
Coperti cartonate


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse