Pampero Blanco inseamna mult mai mult decat ce se vede.
Datorita aromelor fructate caracteristice, Pampero Blanco este o optiune grozava pentru prepararea cocktail-urilor..
De altfel, invechirea in butoaie de stejar alb umplute anterior cu Scotch whisky este cea care ii confera romului Pampero Blanco notele fructate si culoarea initiala aurie, care este eliminata ulterior prin filtrarea carbunelui.
Spre deosebire de cele mai multe romuri albe, distilate in coloane, romul din gama Blanco sunt distilate in vase traditionale de cupru, altfel folosite pentru productia de Scotch whisky.
Blanco este toate acestea, dar si mai mult decat atat: un rom invechit, obtinut dintr-un amestec de rom alb traditional maturat pana la 4 ani.
Un rom alb bun ar trebui sa fie proaspat, curat, usor de amestecat cu alte ingrediente si, desigur, usor de baut.
Pampero Blanco inseamna mult mai mult decat ce se vede