Romul Stroh 60 este caracterizat de arome de vanilie si caramel, dar si de o tarie indrazneata, Stroh este un sortiment care se adreseaza in special cunoscatorilor.
Cand austriecii sunt intrebati despre simbolurile culturale ale tarii lor, romul Stroh ocupa sigur un loc de cinste alaturi de strudelul cu mere si corul vienez de baieti..
De atunci, multe companii au incercat sa copieze acest sortiment captivant, insa nu au reusit sa se apropie de reteta originala, pastrata secreta din generatie in generatie.
Povestea de succes a acestui sortiment special a inceput in anul 1832, cand Sebastian Stroh a distilat bautura pentru prima data.
Stroh este originar din Austria, fiind un rom foarte popular in statiunile montane.
Culoare: Mahon.
Finish: Persistent, intepator.
Gust: Arome intense de vanilie, caramel, cirese si migdale prajite, presarate cu ierburi si condimente.
Notele degustarii: Miros: Notele se diferentiaza de orice alt rom gustat vreodata, condimentat sau nu, dezvaluind arome de ceapa caramelizata si praline, printre altele.
Sortimentul poate fi folosit ca baza pentru cocktailuri sau intr-un desert.
Romul Stroh 60 este caracterizat de arome de vanilie si caramel, dar si de o tarie indrazneata, Stroh este un sortiment care se adreseaza in special cunoscatorilor