Romanian Gastronomy in the XXI Century | Adriana Popescu, Andreea Bogdan

Romanian Gastronomy in the XXI Century | Adriana Popescu, Andreea Bogdan

Detalii Romanian Gastronomy in the XXI

carturesti.ro
Vânzător
carturesti.ro
Pret
74.9 Lei
Categorie (vânzător)
Carte straina
Marca
Business Adviser

Produs actualizat în urmă cu 2 zile
Descriere YEO:

Romanian Gastronomy in the XXI - Disponibil la carturesti.ro

Pe YEO găsești Romanian Gastronomy in the XXI de la Business Adviser, în categoria Carte straina.

Indiferent de nevoile tale, Romanian Gastronomy in the XXI Century | Adriana Popescu, Andreea Bogdan din categoria Carte straina îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului Romanian Gastronomy in the XXI

  • Departament: gaming-carti-birotica
  • Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.

Preț: 74.9 Lei

Caracteristicile produsului Romanian Gastronomy in the XXI

  • Brand: Business Adviser
  • Categoria: Carte straina
  • Magazin: carturesti.ro
  • Ultima actualizare: 19-12-2024 01:40:52

Comandă Romanian Gastronomy in the XXI Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Romanian Gastronomy in the XXI de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turisticeO premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera celei de-a doua editii a Congresului national de gastronomie si vinuri.In contextul reconfigurarii multora dintre optiunile turistice vizand estul Europei, ca urmare a tulburarilor si zvonurilor privind riscurile de stabilitate in regiune, Romania are sansa sa se afirme ca o destinatie atragatoare nu doar prin frumusetile naturii sau arhitecturale, ci si prin experientele interumane pline de savoare. Depinde doar de noi insine sa facem cunoscute si aceste valori usor de inteles si de acceptat – caldura oamenilor, gastronomia locala care inglobeaza in ea influentele tuturor marilor traditii din zona, vinurile de o calitate din ce in ce mai buna - Cezar IoanMa bucur sa constat ca aceasta idee prinde din ce in ce mai mult nu doar la profesionistii din domeniu, ci si la factorii de decizie din Guvern si la publicul larg – semnalele pozitive in acest sens sunt din ce in ce mai numeroase. Daca anul trecut textul «Manifestului pentru gastronomia si vinurile din Romania», adoptat de participantii la prima editie a Congresului, a inceput sa fie cunoscut – inclusiv prin publicarea lui in aceasta carte –, de la inceputul lui 2018 au inceput sa se vada si rezultatele concrete, in practica: apar din ce in ce mai multe publicatii pe aceasta tema, meniurile restaurantelor incep sa se adapteze la ideile cuprinse in manifest, respectul si grija fata de bucataria nationala incep sa fie tot mai vizibile - Cezar Ioan.

Romanian Gastronomy in the XXI Century | Adriana Popescu, Andreea Bogdan - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Business Adviser