Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, dr.
Iar alimentele ne hrănesc corpul, când de fapt nouă ne e foam.
Ca să ţi fie viaţa uşoară şi plină de gust!RețetăCe să ronțăim fără să ne simțim vinovați? Cum să ne alungăm stresul sau plictiseala fără să ne punem silueta în pericol? Cu ce să ne liniștim mintea și să ne răsfățăm simțurile? Orice, numai comestibil să nu fie!Pentru că ronțăiala nu este despre mâncare, ci despre nevoia de calmare, de uitare, de relaxare.
Mănâncă folosindu ţi simţurile şi lasă-ţi corpul să spună ce-i face lui bine, de ce are nevoie.
Iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, îţi pun la dispoziţie toate informaţiile ştiinţifice şi experienţa mea de medic nutriţionist. În această avalanşă de informaţii, ajungi să te simţi pierdut, dezorientat, nu ştii în cine să ai încredere şi te întrebi speriat: Eu ce să mai mănânc? Ce am voie, ce trebuie?Răspunsul e în tine şi ţine de bun simţ, instinct, nevoi şi plăcere.
Ca medic primar în specialitatea diabet şi boli de nutriţie, cu un masterat în psihonutriţie la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten şi din alimentaţia sănătoasă şi echilibrată un stil de viaţă!Toată lumea îţi vorbeşte despre mâncare, oricine are o idee, o părere.
Autoarea unor cărţi de succes, vândute în mii de exemplare Silueta dincolo de mituri, Trăiesc, deci mă abţin, Sănătatea are gust, promotoare a multor campanii de educaţie nutriţională, Mihaela Bilic şi a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, arătând că sănătatea are gust! Prin intermediul numeroaselor emisiuni tv la care a fost invitată, dar şi în cadrul conferinţelor şi seminarelor pentru publicul larg, sfaturile şi recomandările ei au ajuns în multe case şi au ajutat mulţi români.
Mihaela Bilic este de peste 15 ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor.
Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, dr