Descriere - Rosiile uscate la soare sunt Rosii crude, uscate sub lumina si caldura soarelui pentru a elimina cea mai mare parte din continutul lor de apa.
- Rosiile au fost initial uscate pe acoperisurile de tigla ale caselor, ca o modalitate de a stoca tomate proaspete pentru iarna.
- Sunt utilizate mai mult ca un ingredient gourmet dar se pot manca si asa cum sunt
- Indepartarea apei prin procesul de uscare ajuta la conservarea rosiilor si la pastrarea aromelor.
- Rosiile uscate sunt sarate si marinate in ulei de masline, aromat cu oregano.
Proprietati - Sunt bogate in potasiu, esential pentru transmisia impulsurilor nervoase.
- In timpul procesului de uscare nu-si pierd sursa importanta de vitamine din complexul B, thiamina, riboflavina si niacina.
- Rosiile uscate mai contin si vitamina K, necesara pentru coagularea sangelui si reglarea mineralizarii oaselor.
Continut - Un borcan contine 120g de Rosii uscate in ulei de masline, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: rosii*uscate si sarate 70%, ulei de masline extra virgin 26%*, oregano*, dafin*, ardei iute *, otet de vin*, zahar de trestie*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 244/1021 kcal/kj, grasimi 10g(din care acizi grasi saturati 1g), sare 7,6g, fibre 8,5g, proteine 8,5g, carbohidrati 24g(din care zaharuri 24g).
- Tara de origine: Italia.
Consum- Pot fi folosite ca garnitura pentru paste, pentru orez, merg foarte bine in salata de fasole boabe, sau pur si simplu direct pe o felie de paine.
.
Descriere - Rosiile uscate la soare sunt Rosii crude, uscate sub lumina si caldura soarelui pentru a elimina cea mai mare parte din continutul lor de apa.
- Rosiile au fost initial uscate pe acoperisurile de tigla ale caselor, ca o modalitate de a stoca tomate proaspete pentru iarna.
- Sunt utilizate mai mult ca un ingredient gourmet dar se pot manca si asa cum sunt
- Indepartarea apei prin procesul de uscare ajuta la conservarea rosiilor si la pastrarea aromelor.
- Rosiile uscate sunt sarate si marinate in ulei de masline, aromat cu oregano.
Proprietati - Sunt bogate in potasiu, esential pentru transmisia impulsurilor nervoase.
- In timpul procesului de uscare nu-si pierd sursa importanta de vitamine din complexul B, thiamina, riboflavina si niacina.
- Rosiile uscate mai contin si vitamina K, necesara pentru coagularea sangelui si reglarea mineralizarii oaselor.
Continut - Un borcan contine 120g de Rosii uscate in ulei de masline, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: rosii*uscate si sarate 70%, ulei de masline extra virgin 26%*, oregano*, dafin*, ardei iute *, otet de vin*, zahar de trestie*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 244/1021 kcal/kj, grasimi 10g(din care acizi grasi saturati 1g), sare 7,6g, fibre 8,5g, proteine 8,5g, carbohidrati 24g(din care zaharuri 24g).
- Tara de origine: Italia.
Consum- Pot fi folosite ca garnitura pentru paste, pentru orez, merg foarte bine in salata de fasole boabe, sau pur si simplu direct pe o felie de paine.