Salata de macrou Toscana cu legume si ulei de floarea soarelui presat la rece, eco-bio, 200g - Fontaine Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă.
Mod de prezentare: Conserva a 200 grame Salata de macrou Toscana cu legume si ulei de floarea soarelui presat la rece, eco-bio, 200g - Fontaine Alege acum Salata de macrou Toscana cu legume si ulei de floarea soarelui presat la rece, eco-bio, 200g - Fontaine si bucura-te de beneficii!.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.
Conditii de pastrare si consum: A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Consumat de la frigider este răcoritor în zilele toride.
Cu pâine reprezintă o gustare rapidă.
Mod de utilizare : Gata preparat pentru a fi consumat ca atare, sau ca bază pentru salate.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531).
Zona de pescuit: FAO 27 (Nord Atlantic) Regiunea : Insulele Feroe Metoda de pescuit: Plase de strângere și plase de ridicare.
Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.
Controlat de DE-ÖKO-001.
Agricultură UE. *=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (42 %).
Ingrediente: fileu de macrou (Scomber scombrus) 50%, legume* (20%) - ardei roșu*, ceapă*, morcovi*, țelină* , castraveți* în proporții diferite în greutate - apă, pastă de roșii*, ulei de floarea soarelui*, zahăr integral din trestie*, sare de mare, oțet de vin*, agent de îngroșare: pudră de roșcove* și gumă de guar*, condimente*, suc de lămâie*, ierburi*.
Salata de macrou Toscana cu legume si ulei de floarea soarelui presat la rece, eco-bio, 200g - Fontaine Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă