Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei.
Mai tarziu dupa ce castiga experienta pot adauga o nota personala este important ca ingredientele sa se completeze intre ele pentru ca fiecare salata sa capete un echilibru subtil intre traditie si inovatie..
Pentru incepatori este recomandabil sa respecte reteta.
Dar in ce priveste prepararea ei trebuie sa aplicati cateva trucuri pentru a va asigura ca acele arome se intrepatrund si sunt intr-o perfecta armonie.
In ce priveste aromele salata este destul de simpla.
Cu intuitie si creativitate ingredientele alese pot transforma salata intr-o sarbatoare a simturilor.
Odata cu selectia retetelor de Salate facuta de Academia Barailla traiti experienta unui preparat bogat in arome culori texturi si gusturi.
Pornind de la conceptul Food as Culture Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei gratie unei metode exclusive care include un centru culinar de ultima ora in Parma Italia programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate programe de atestare culinara la nivel mondial servicii corporative pentru clienti si programe de training activitati de team building o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei