Samburi de caise 200g - bogati in vitamina B17 - DECO ITALIA Samburii de caise amari, spre deosebire de cei care nu sunt amari, contin o cantitatwe mult mai mare de vitamina B17 (amigdalina), astfel efectul lor pentru sanatate este mult mai mare.
Samburi de caise amari 200g - DECO ITALIA Alege acum Samburi de caise amari 200g - DECO ITALIA si bucura-te de beneficii!.
Pentru persoanele care sufera de cancer, aceasta cantitate poate fi marita treptat.
Ideal este sa consumati 5-6 Samburi dimineata, si 5 sau 6 Samburi seara.
Nu consumati mai mult de 5-6 Samburi intr-o ora.
Actiune Samburi de caise: - in special in prevenirea, dar si vindecarea cancerului; - in raceli (are actiune antitusiva); - antiinflamatoare; - expectoranta; - antispastica; - intervine in sinteza acizilor grasi si a hemoglobinei.
Potrivit Societatii Americane de Prevenire a Cancerului, vitamina B17 previne si trateaza, de asemenea, tensiunea arteriala si amelioreaza durerile provocate de artrita.
Ernst Krebs jr., biochimist renumit care a produs pentru prima data vitamina B17 in formula concentrata in anii 1950, a afirmat ca daca o persoana consuma zilnic 10-12 Samburi de caise, acele persoane este foarte putin probabil ca vor dezvolta vreo forma de cancer.
Pentru preventie, dr.
Vitamina B17 este folosita pe scara larga impotriva cancerului, aceasta ataca celulele canceroase.
Samburii de caise sunt faimosi pentru ca in ei se gaseste cea mai mare sursa de vitamina B17, cunoscuta si sub numele de amigdalina.
In acest fel samburii isi pastreaza toate proprietatile.
Samburii de caise sunt cruzi, de calitate superioara, uscati la aer la temperaturi pana in 40 de grade.
Samburi de caise 200g - bogati in vitamina B17 - DECO ITALIA Samburii de caise amari, spre deosebire de cei care nu sunt amari, contin o cantitatwe mult mai mare de vitamina B17 (amigdalina), astfel efectul lor pentru sanatate este mult mai mare