Echilibrul perfect intre generozitate si eleganta De la infiintarea sa in 1785, Casa Piper-Heidsieck si-a dovedit priceperea inovatoare in selectarea si cupajarea vinurilor de exceptie.
Recomandari gourmet: prajitura cu fructul pasiunii, tarte de lime sau tarte tatin..
Alte asocieri de incercat: cu carne de porc dulce-acrisoara, selectie de brânzeturi cu mucegai. Recomandari gastronomice Magnific cu preparate asiatice dulci-acrisoare, precum si cu desert cu fructe exotice.
EXOTIC / GENEROS / CATIFELAT Un amestec din cele trei soiuri din care se produce sampania, acest Demi-Sec exceptional, este invechit o perioada indelungata, pentru a i se asigura o bogatie exceptionala si o textura catifelata.
O cautare a excelentei si deschiderea spre nou, se reflecta in intreaga gama de sampanie, creata de vinificatorul sef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.
Echilibrul perfect intre generozitate si eleganta De la infiintarea sa in 1785, Casa Piper-Heidsieck si-a dovedit priceperea inovatoare in selectarea si cupajarea vinurilor de exceptie