Totul incepe in 1796 cand a fost fondata Hacienda Santa Teresa dezvlotand principalele materii prime pentru rom.
Acest rom este indraznet si echilibrat cu note lemnoase, gust dulceag usor condimentat si un finisaj lung cu arome de nuci si stejar. .
Acest sortiment este deosebit, produs prin metoda Solera artizanala dintr-un amestec de romuri invechite pana la 35 de ani, urmad apoi a fi maturat in continuare in butoaie din lemn de stejar folosite inainte pentru invechirea bourbonului.
Pana in ziua de azi urmasii lor conduc Santa Teresa inspirati din echilibrul exceptional al romului si imbunatatirea constanta a tehnologiei astfel inflorind din generatie in generatie.
Santa Teresa 1796 a fost creat pentru a comemora toata maiestria romului in primii 200 de ani, realizat de cel de-al patrulea membru al generatiei Alberto Vollmer Herrera.
Familia Vollmer, intemeiata din tanarul german Gustav Julius Vollmer care a ajuns in Venezuela si s-a indragostit de Patricia Rivas “o femeie cu sange revolutionar” si s-au casatorit in anul 1830.
Totul incepe in 1796 cand a fost fondata Hacienda Santa Teresa dezvlotand principalele materii prime pentru rom