Sare Nigari (Clorura de Magneziu) Pronat - 550 g Sarea Nigari mai este cunoscută şi sub denumirea de Clorura de MagneziuAceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu.
Produs natural de calitate superioara, derivat din Sare de mare.
Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu.
Cantitate: 550 g.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Produsul nu este modificat genetic si nu este iradiat.
Tara de provenienta: Japonia.
Pentru a folosi această Sare Nigari mai uşor, dizolvaţi 20 g de Sare în 20 ml de apă pentru 1 l de lapte de soia.
După ce adăugaţi Sare Nigari în laptele de soia trebuie să amestecaţi foarte repede.
Reacționează la laptele de soia foarte repede, în comparaţie cu alte produse similare.
Sare Nigari (Clorura de Magneziu) Pronat - 550 g Sarea Nigari mai este cunoscută şi sub denumirea de Clorura de MagneziuAceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu.
Produs natural de calitate superioara, derivat din Sare de mare.
Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu