Scortisoara Ceylon este obtinuta prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, dar si pentru proprietatile sale nutritive.
Tara de origine: Sri Lanka Gramaj: 70g.
A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Mod de pastrare: A se pastra in ambalajul inchis, la loc uscat, intunecat şi racoros.
Ingrediente: 100% pulbere de Scortisoara Ceylon Vegan | Fara Gluten | Fara aditivi | Fara alergeni | Fara OMG Principalele beneficii Ajuta la fortificarea sistemului imunitar
Reduce pofta de dulce, fiind un aliat in dietele pentru slabit
Contribuie la reglarea nivelului glicemiei si prevenirea diabetului de tip2
Este adjuvant in tratamentul afectiunilor dermatologice (acnee, cosuri, rozacee)
Creste capacitatea de concentrare si memorare
Are efect antibacterian, fiind de ajutor in prevenirea infectiilor
Ajuta la improspatarea respiratiei Informatii nutritionale 100g: Energie............364kcal Grasimi............3g din care grasimi saturate .......1g Carbohidrati.......58g din care zahar.........5g Proteine............7g Fibre.............74g Sare .............0.01g Mod de utilizare: Adauga scortisoara, dupa preferinta, in prajituri, placinte, budinci, deserturi, musli, smoothie-uri, shake-uri etc.
Asadar, exista suficiente motive pentru care ar trebui sa consumi Scortisoara Ceylon tot mai des.
Consumul de Scortisoara iti poate imbunatati imunitatea, dar si aspectul tenului tau, este un real ajutor in dietele pentru slabit, pentru ca reduce pofta de dulce, contribuie la reglarea glicemiei si la cresterea capacitatii de concentrare si memorare.
Cu totii folosim Scortisoara in bucatarie pentru condimentarea deserturilor sau altor preparate, dar putini sunt cei care apreciaza aceasta pulbere pentru multiplele beneficii pe care le aduce sanatatii noastre.
Scortisoara Ceylon (sau Cinnamomum Verum) provine din insula Sri Lanka si are o aroma mai dulce, mai parfumata si mai rafinata, fiind mai apreciata de catre consumatori decât sortimentul de Scortisoara Cassia, din China (care poate fi chiar toxica pentru ficat).
Scortisoara Ceylon este obtinuta prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, dar si pentru proprietatile sale nutritive