Traducere de Simona‑Maria Onciu Una dintre cele mai bune carti ale anului conform publicatiilor Wired si The Daily Telegraph si, potrivit Inc., una dintre cele mai bune 25 de carti ale speakerilor TED.
Cartile ei, The Silent Takeover, The Debt Threat si Eyes Wide Open, au fost publicate in peste 20 de tari..
Ea ofera de asemenea consultanta mai multor corporatii si face parte din consiliul Warner Music Group.
Dupa ce a predat zece ani la Cambridge, in 2014 a ajuns la University College London, unde este profesor onorific la Institutul pentru Prosperitate Globala.
Noreena Hertz are un doctorat la Cambridge University si un MBA la Wharton School de la Pennsylvania University.
De asemenea, este gazda unei emisiuni la cea mai importanta companie de radiodifuziune din Statele Unite, SiriusXM, si redactor economic la ITV, cel mai important post de televiziune comercial din Marea Britanie.
E invitata adesea in emisiuni TV de referinta la CBS, BBC si NHK si a fost creatoarea si gazda a patru documentare pentru televiziune.
Articolele ei apar in publicatii de renume, precum The New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal, The Guardian, The Financial Times, Die Zeit, El País, The South China Morning Post. „O carte menita sa devina clasica.“ — NOURIEL ROUBINI „Reputatia de care se bucura Secolul singuratatii este pe deplin meritata.“ — Financial Times NOREENA HERTZ, scriitoare, profesor universitar si om de televiziune, este in prezent, conform publicatiei The Observer, „unul dintre cei mai influenti lideri de opinie“, iar Vogue o considera „una dintre cele mai puternice femei din zilele noastre“.
Distantarea sociala poate deveni punctul de cotitura al luptei noastre impotriva epidemiei de singuratate, iar Noreena Hertz propune in Secolul singuratatii o viziune limpede cu privire la ce avem de facut pentru a vindeca aceasta lume dezbinata.
Rezultat a peste zece ani de cercetare, Secolul singuratatii ne arata cum dependenta de tehnologie, schimbarile majore de la locul de munca si deceniile de politici publice care au pus pe primul loc interesele de grup, iar nu binele general, ne-au afectat comunitatile si ne-au facut sa fim mai izolati ca niciodata.
Traducere de Simona‑Maria Onciu Una dintre cele mai bune carti ale anului conform publicatiilor Wired si The Daily Telegraph si, potrivit Inc., una dintre cele mai bune 25 de carti ale speakerilor TED