Delicioase si nutritive, semintele bio de floarea soarelui sunt bogate in fitosterol (omega-6), fosfor, magneziu si vitaminele B si E.
Pentru intensificarea aromei si a texturii crocante, se pot praji timp de cateva minute intr-o tigaie antiaderenta..
De asemenea, aceste Seminte pot fi folosite cu succes in supe si salate, sau consumate la micul dejun alaturi de iaurturi, piureuri de fructe, cereale si bauturi vegetale.
Au o aroma subtila de nuci si o textura crocanta, deosebit de apreciata in panificatie si in patiserie.
Semintele decojite de floarea soarelui sunt perfecte pentru a fi adaugate in diferite preparate culinare si pot fi consumate in orice moment al zilei.
Aceste Seminte decojite de floarea soarelui sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Toate acestea ofera cantitati importante de nutrienti pentru organism.
Delicioase si nutritive, semintele bio de floarea soarelui sunt bogate in fitosterol (omega-6), fosfor, magneziu si vitaminele B si E