Semintele de hrişca nu contin gluten şi au o cantitate insemnata de fier, calciu, vitamine (E, B1, B2, B3, B5) şi acizi graşi.
Hrisca si stafidele se pun la hidratat in apa timp de cateva ore, apoi se amesteca cu fructele taiate marunt, mierea, stafidele si vanilia..
Tara de origine: Polonia Reteta Budinca de Hrisca cu fructe: -1 ceasca de Seminte de hrisca; -2 cesti de apa; -5 linguri de miere; -3 linguri de stafide; - 1 ceasca de fructe proaspete; - vanilie. • Contribuie la reducerea riscului de a face numeroase forme de cancer: colo-rectal, gastric, esofagian. • Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. • Sprijina efortul de pastrare al siluetei sau de eliminare a kilogramelor in plus. • Ajuta la functionarea sistemului digestiv. • Protejeaza celulele de degradare si imbatranire prematura. • Tine glicemia sub control. • Ajuta la eliminarea excesului de apa din corp. • Scade presiunea arteriala si colesterolul. • Contribuie la sanatatea parului, oaselor si unghiilor, le intareste si le face mai puternice. • Este un tonic hepatic si un aliat contra litiazei biliare (pietrelor la fiere). • Contribuie la curatarea ficatului si a bilei de toxine. • Stabilizeaza tensiunea arteriala, previne aparitia si impiedica evolutia ischemiei cardiace si a tromboflebitei.
Beneficii: • Nu contine gluten, deci poate fi consumata si de persoanele care prezinta intoleranta la acesta.
Gramaj: 200 G Ingrediente: Seminte de Hrisca coapte.
Consumul acestor Seminte protejeaza sistemul cardiovascular, datorita continutului ridicat de flavonoizi şi de magneziu, elemente care imbunatatesc fluxul sangvin şi regleaza presiunea arteriala.
Semintele de hrişca nu contin gluten şi au o cantitate insemnata de fier, calciu, vitamine (E, B1, B2, B3, B5) şi acizi graşi