100% provin din agricultura ecologica certificata Semintele de grau au gust bland dulce, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte.
Ingrediente: grau (Triticum aestivum).
Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Apa de doua ori pe zi si recolteaza dupa 6-8 zile.
Se inmoaie timp de patru ore.
Folositi 1 lingura de Seminte pentru fiecare samanta sau pahar.
Este posibila formarea radacinilor fibroase.
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local! Utilizare Ideal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si mancaruri Nota de pregatire Semintele produs mucus, de aceea nu este recomndat paharul germinator. 100% provin din agricultura ecologica certificata Semintele de grau au gust bland dulce, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte