Seminte de IN, Sanovita, 125 g Reprezintă o sursă vegetală foarte importantă de acizi graşi Omega-3, importanți în combaterea inflamațiilor.
Despre modul in care se pot folosi semintele de in pentru slabit vom discuta imediat, insa, pana atunci, insa trebuie sa mentionam faptul ca o cantitate de 100 de grame de Seminte are: 534 de calorii 29 g carbohidrati 42 g grasimi 18 g proteine 1.6 g zaharuri Beneficiile consumului de Seminte de in Se spune ca insusi Carol cel Mare a fost atat de impresionat de beneficiile semintelor de in, incat, nu doar le cerea suspusilor sai sa le consume, dar, ca sa se asigure in mod.
Care sunt valorile nutritive ale semințelor de in ? Acest aliment complet ofera organismului: Fibre solubile, dar si nesolubile Proteine cu grad ridicat de digestibilitate si valoare biologica Vitamine, cum ar fi cele din grupa B , vitamina C Si vitamina E Saruri minerale precum fosfor, magneziu, cupru, sodiu, calciu, fier, zinc, potasiu și mangan Omega 3 și Omega 6, ideale pentru sistemul nostru cardiovascular Acid linoleic, stearic, oleic și palmitic Aminoacizi Mucilagii cu efecte benefice asupra tractului digestiv Calorii Seminte de in Semintele de in sunt ideale pentru pierderea in greutate, atat datorita proprietatilor, cat si numarului de calorii.
Grecii si romanii le consumau, de asemenea, de acum 4000 de ani, incluzandu-le in alimentatie in mod frecvent, alaturi de nuci.
Originare, asa cum am spus anterior, din Egipt, semintele de in au fost utilizate, din cele mai vechi timpuri, atat ca aliment, cat si ca medicament, in special pentru imbunatatirea sistemului digestiv. Semintele de in: Informatii Generale Semintele de in provin dintr-o planta numita, in limba latina, Linum Usitatissimum, ceea ce , absolut interesan, se traduce drept cel mai folositor.
Vom afla la ce sunt bune semintele de in, cum se mananca, ce efect are dieta cu Seminte de in si multe alte informatii interesante, pe care sigur nu le stiati in totalitate pana azi.
Dar oare toata lumea le apreciaza la justa lor valoare ? Va invitam in continuare sa decoperim impreuna beneficiile semintelor de in si cele mai importante motive pentru care este esential sa le includeti in alimentatia voastra zilnica.
Un pret mic pentru om, dar un beneficiu major pentru sanatate sta in bobitele plate, maro-roscate, cu coaja tare, pe care toata lumea le cunoaste.
Cercetatorii din toata lumea au declarat semintele de in drept unul dintre cele mai eficiente alimente medicinale care exista la ora actuala pe piata.
Sunt mult mai multe in fapt, dar acestea 3 au influentat si vor continua sa influenteze viata oamenilor, inca secole de acum incolo. Informatii Generale Beneficiile consumului de Seminte de in Cum se consuma Seminte de in? Cum se folosesti semintele de in la preparate in bucataria ta? Care este cantitatea de Seminte de in recomandata, pe zi? Cum se pastreaza semintele de in? Contraindicatii Interactiuni ale semintelor de in cu anumite medicamente Natura in slujba frumusetii Reteta: Chiftelute de cartofi cu Seminte de in Daca ar fi sa alegem numai 3 lucruri pentru care Egiptul este emblematic pentru umanitate, acestea ar fi: piramidele, fascinanta istorie si semintele de in.
Valori nutritionale la 100 g produs (valori medii): Valoare energetica: 2168 kJ/ 525 kcal
Grasimi: 41 g, din care acizi grasi saturati 2.8 g
Glucide: 10.4 g, din care zaharuri 0.4 g
Fibre: 26.9 g
Proteine: 15.2 g
Sare: 0 g.
Tara de origine: Ucraina.
Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.
Se pot adăuga în cereale cu lapte sau în sucuri naturale la micul dejun, sau ca ingredient în supe, chiftele, salate sau produse de panificație. flax Ingrediente: semințe de in. Îmbunătățesc digestia şi previn constipația datorită bogăției de fibre din conținutul lor, scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge şi oferă senzație de sațietate, fiind un bun aliat în menținerea greutății corporale.
Pentru asimilarea acestora, este indicat să le râșniți sau să le hidratați înainte de a le consuma.
Seminte de IN, Sanovita, 125 g Reprezintă o sursă vegetală foarte importantă de acizi graşi Omega-3, importanți în combaterea inflamațiilor