Semintele de in sunt bogate in fibre insolubile, ajutand la reglarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei.
Pot fi folosite la prepararea painii.
Tara de origine: Cehia.
Semintele de in pot fi consumate impreuna cu cerealele, la micul dejun, in salate, supe si mancare, in iaurt.
Semintele de in au rol antiseptic si calmant, au un contin ridicat de acid alfa-linolenic (ALA) - omega 3 (55%), Omega 9 (22%), Omega 6 (14%), lignani, minerale: magneziu, fier, zinc, cupru.
Cum se consuma: Uz intern: 1-2 Seminte intregi la 250 ml apa, seara sau dimineata.
Semintele de in contin trigliceride, ulei linolenic si linoleic, oleic, stearic, palmitic si miristic.100% NATURALFARA aditivi sau conservantiSemintele de in sunt un laxativ eficient prin cresterea peristaltismului intestinal, protejand mucoasa intestinala de factorii iritanti.
Semintele de in sunt bogate in fibre insolubile, ajutand la reglarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei