Consumate intregi, semintele de in trebuie lasate la inmuiat, altfel aveti toate sansele sa le eliminati intregi, la fel cum le-ati si inghitit.
Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre.
Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san.
De asemenea, se mai regasesc si studii care demonstreaza scaderea totala sau partiala a colesterolului, unde inul a dat rezultate remarcabile.
Ingrediente: 100% Seminte de in maro* pisate*din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g:Energie: 2582kj / 6213kcalGrasimi: 42g din care saturate 4.0gCarbohidrati: 29g din care zaharuri 2.0gFibre 27g Proteine: 18gSaruri: 0.08gProdus certificat ecologic.
Tara de origine: Kazakhstan.
Astfel, acestea sunt indicate daca suferi de constipatie, de o boala inflamatorie intestinala sau de sindromul intestinului iritabil.
Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan.
Semintele de in normalizeaza tranzitul intestinal, confera senzatia de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor.
Secretul este sa consumi suficienta apa pentru a ajuta semintele sa treaca prin organism.
Consumate intregi, semintele de in trebuie lasate la inmuiat, altfel aveti toate sansele sa le eliminati intregi, la fel cum le-ati si inghitit