Descriere - De nelipsite din curry, „Dhal” (mancare indiana traditionala) si in creme tartinabile pe lipii.
- Prajite, se presara peste sandwich-uri si garnituri de legume.
- Un condiment cu aroma proaspata si incitanta.
Proprietati - Materia prima pentru cutie este lemnul din padurile certificate FSC.
- In cutie, condimentele sunt protejate de folie de lemn compostabila.
- Materii prime regenerabile.
- Nu mai exista ferestre din plastic pentru o mai buna protectie a aromei.
- Protectie aroma imbunatatita, nu este nevoie de celofan in jurul cutiilor.
- Cerneala de tiparire a fost inlocuita cu cerneala compostabila.
- 100% ecologic.
- Ambalat manual, ambalaj compostabil.
Continut - O cutie contine 40g Seminte de Negrilica (Chimen negru), produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Seminte de Negrilica (Chimen negru)*, *=din agricultura ecologica.
- Tara de origine: Austria.
Utilizare - Utilizati-le mai ales la mancarurile de legume si carne.
- Le puteti folosi pentru condimentarea painii turcesti sau a lipiilor naan.
- Le puteti adauga chiar si la prajituri, in patiserie sau in biscuiti, asemeni semintelor de mac sau susan.
.
Descriere - De nelipsite din curry, „Dhal” (mancare indiana traditionala) si in creme tartinabile pe lipii.
- Prajite, se presara peste sandwich-uri si garnituri de legume.
- Un condiment cu aroma proaspata si incitanta.
Proprietati - Materia prima pentru cutie este lemnul din padurile certificate FSC.
- In cutie, condimentele sunt protejate de folie de lemn compostabila.
- Materii prime regenerabile.
- Nu mai exista ferestre din plastic pentru o mai buna protectie a aromei.
- Protectie aroma imbunatatita, nu este nevoie de celofan in jurul cutiilor.
- Cerneala de tiparire a fost inlocuita cu cerneala compostabila.
- 100% ecologic.
- Ambalat manual, ambalaj compostabil.
Continut - O cutie contine 40g Seminte de Negrilica (Chimen negru), produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Seminte de Negrilica (Chimen negru)*, *=din agricultura ecologica.
- Tara de origine: Austria.
Utilizare - Utilizati-le mai ales la mancarurile de legume si carne.
- Le puteti folosi pentru condimentarea painii turcesti sau a lipiilor naan.
- Le puteti adauga chiar si la prajituri, in patiserie sau in biscuiti, asemeni semintelor de mac sau susan.