Descriere - Samanta de ridichi are un gust intens.
Utilizare - Germenii de ridiche sunt ideali ca topping pentru salate, paine, cartofi prajiti si supe, precum si crema de branza.
- Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
- Este posibila formarea de radacini fibroase.
- Folositi 1 lingura de Seminte pentru fiecare pahar germinator.
- Se inmoaie 12 ore.
- Se toarna apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 4-5 zile.
.
Sativus), *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritive: kj: 68, kcal: 16, grasimi: 0,10g, acizi grasi saturati: 0,01g, glucide: 2,0g, zaharuri: 0,0g, fibre: 1,6g, proteine: 1,00g, sare: <0,100g.
- Alergeni urme: gluten si mustar.
- Ingrediente: Seminte de ridichi * (Raphanus sativus var.
Proprietati - Ridichea are un continut semnificativ de vitamine (A, B1, B2, C, K, niacina) si minerale (potasiu, fier, sodiu, fosfor, magneziu, zinc si calciu).
- Germenii au mai multe vitamine si substante nutritive decat semintele datorita procesului de germinare.
- Aceste Seminte pentru germinat sunt 100% ecologice.
Continut - O punga contine 40 de grame Seminte de ridiche pentru germinat, produs certificat ecologic.
- Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” de pe pervazul local!
- Prin germinare, aportul de substante nutritive creste.
Descriere - Samanta de ridichi are un gust intens