Descriere - Semintele de schinduf au gust intens condimentat, prin urmare, se numara printre cele mai populare soiuri de seminte.
- Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” de pe pervazul local!
- Prin germinare, aportul de substante nutritive creste.
- Temperatura ideala de germinare este de 18-22 de grade C.
.
Utilizare - Germenii de schinduf sunt ideali ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si diverse alte preparate.
- Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
- Este posibila formarea de radacini fibroase.
- Folositi 1 lingura de Seminte pentru fiecare samanta sau pahar.
- Se inmoaie timp de 4 ore.
- Se stropesc cu apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 6-8 zile.
- Ingrediente: Seminte de schinduf* (Trigonella foenum-graecum), *=din agricultura ecologica.
- Alergeni urme: gluten si mustar.
Proprietati - Germenii de schinduf au calitati nutritive excelente.
- Germenii pot contine unii nutrienti in cantitate mai ridicata decat planta matura.
- Aceste Seminte pentru germinat sunt 100% ecologice.
Continut - O punga contine 200 de grame Seminte de schinduf pentru germinat, produs certificat ecologic.
Descriere - Semintele de schinduf au gust intens condimentat, prin urmare, se numara printre cele mai populare soiuri de seminte.
- Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” de pe pervazul local!
- Prin germinare, aportul de substante nutritive creste