Descriere - Semintele de susan negru sunt foarte populare in bucataria asiatica.
- Sunt bogate in proteine si aminoacizi si au un continut ridicat de fibre.
- Au un continut de antioxidanti mai mare decat cele albe.
- Au o aroma mai intensa decat cele deschise la culoare.
Proprietati - Zincul din semintele de susan negru ajuta la producerea de colagen, ceea ce ii confera pielii mai multa elasticitate si sustine reparararea tesuturilor vatamate.
- Consumat regulat este de mare ajutor in stari de convalescenta dupa diverse boli, dureri articulare, osteoporoza, mentinerea sanatatii pielii, constipatie,
- De asemenea, ajuta la reducerea nivelului de colesterol, la protejarea functiei hepatice si la mentinerea sanatatii vaselor de sange.
Continut - O punga contine 200g de susan negru, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: susan negru*, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie 2532kJ/612kcal, grasimi 50g din care acizi grasi saturati 7,0g, carbohidrati 18g din care zaharuri 0,3g, fibre 12g, proteine 18g, sare 0,03g.
- Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, gluten si soia.
Consum - Se folosesc in bucataria raw, in prepararea pastei de susan (tahini), chiar si in patiserie.
- Semintele de susan pot fi savurate in salate (de fructe si legume), in sandvisuri sau alaturi de cerealele voastre preferate.
.
Descriere - Semintele de susan negru sunt foarte populare in bucataria asiatica.
- Sunt bogate in proteine si aminoacizi si au un continut ridicat de fibre.
- Au un continut de antioxidanti mai mare decat cele albe.
- Au o aroma mai intensa decat cele deschise la culoare.
Proprietati - Zincul din semintele de susan negru ajuta la producerea de colagen, ceea ce ii confera pielii mai multa elasticitate si sustine reparararea tesuturilor vatamate.
- Consumat regulat este de mare ajutor in stari de convalescenta dupa diverse boli, dureri articulare, osteoporoza, mentinerea sanatatii pielii, constipatie,
- De asemenea, ajuta la reducerea nivelului de colesterol, la protejarea functiei hepatice si la mentinerea sanatatii vaselor de sange.
Continut - O punga contine 200g de susan negru, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: susan negru*, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie 2532kJ/612kcal, grasimi 50g din care acizi grasi saturati 7,0g, carbohidrati 18g din care zaharuri 0,3g, fibre 12g, proteine 18g, sare 0,03g.
- Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, gluten si soia.
Consum - Se folosesc in bucataria raw, in prepararea pastei de susan (tahini), chiar si in patiserie.
- Semintele de susan pot fi savurate in salate (de fructe si legume), in sandvisuri sau alaturi de cerealele voastre preferate.