SEMIOALA inox.
Pentru oale, semioale, cratite, tigai din INOX transferul optim de caldura se realizeaza in cazul in care acestea au fund triplu: doua straturi de INOX si un strat central de aluminiu.
Oala din INOX este dotata cu fund triplu (tip sandwich) format din: - un strat din INOX magnetic- un disc central din aluminu- un disc din INOX magnetic.
Acest lucru face ca oala, semioala, cratita sau tigaia din INOX (18|10 sau magnetic) sa poata fi folosita pe plite electrice, plite cu inductie, plite pe gaz sau plite cu suprafata de geam ceramic.
Inoxul alimentar MAGNETIC prezinta o compozitie speciala (Cr 21%, Ti 0,3%, Ni 0%, Mn 0%) care ii ofera caracteristici unice.
Comparativ cu inoxul 18|10 (AISI 304), inoxul alimentar MAGNETIC are urmatoarele avantaje:- conductivitate termica mai mare cu 35% - acest lucru faciliteaza:- obtinerea unui timp mai scurt de preparare- un consum redus de energie- inoxul MAGNETIC are un coeficient de expansiune termica mai mic cu 40%- fata de inoxul 18|10, cel MAGNETIC are o rezistenta mai mare la socuri fizice si termice- rezistenta la coroziune a celor doua tipuri de INOX este similara- datorita compozitiei fara nichel si mangan, inoxul MAGNETIC este non-alergenic. ***CAPACUL NU ESTE INCLUS IN PRET !! ***Specificatii:Capacitate SEMIOALA inox: 14.5 litri.
SEMIOALA este din INOX alimentar magnetic.
Dimensiuni SEMIOALA inox: diametru 32 cmProducator: Ozti.
SEMIOALA inox.
Pentru oale, semioale, cratite, tigai din INOX transferul optim de caldura se realizeaza in cazul in care acestea au fund triplu: doua straturi de INOX si un strat central de aluminiu.
Oala din INOX este dotata cu fund triplu (tip sandwich) format din: - un strat din INOX magnetic- un disc central din aluminu- un disc din INOX magnetic.
Acest lucru face ca oala, semioala, cratita sau tigaia din INOX (18|10 sau magnetic) sa poata fi folosita pe plite electrice, plite cu inductie, plite pe gaz sau plite cu suprafata de geam ceramic.
Inoxul alimentar MAGNETIC prezinta o compozitie speciala (Cr 21%, Ti 0,3%, Ni 0%, Mn 0%) care ii ofera caracteristici unice.
Comparativ cu inoxul 18|10 (AISI 304), inoxul alimentar MAGNETIC are urmatoarele avantaje:- conductivitate termica mai mare cu 35% - acest lucru faciliteaza:- obtinerea unui timp mai scurt de preparare- un consum redus de energie- inoxul MAGNETIC are un coeficient de expansiune termica mai mic cu 40%- fata de inoxul 18|10, cel MAGNETIC are o rezistenta mai mare la socuri fizice si termice- rezistenta la coroziune a celor doua tipuri de INOX este similara- datorita compozitiei fara nichel si mangan, inoxul MAGNETIC este non-alergenic