Setul este alcatuit din 2 piese si contine urmatoarele articole: Tigaie non stick otel inoxidabil cu interior din marmura XYLAN : 24 cm x 4.5 cm
Capacitate: 2.0 Litri Tigaie non stick otel inoxidabil cu interior din marmura XYLAN : 28 cm x 5.5 cm
Capacitate: 3.3 Litri Set 2 tigai non stick otel inoxidabil cu interior din marmura XYLAN Gourmet Line Blaumann BL 3176 Cele doua tigai sunt confectionate din otel inoxidabil (inox) si sunt eficiente indiferent de sursa de caldura (gaz, electric, inductie) si aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz, plita cu inductie), si contribuie la reducerea consumului de resurse cu aproximativ 35%.
Vasele se curata fara efort, manual sau in masina de spalat vase.
Resturile persistente sunt indepartate cu usurinta cu cantitati minime de apa si detergent Culoare interior: Negru Culoare exterior: Argintiu cu 3 linii de satin Culoare manere: Argintiu Baza vaselor este realizata inteligent si functioneaza pe surse variate de caldura, plita cu gaz, plita electrica si plita cu inductie Tigaile sunt confectionate din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU..
Tigaile sunt prevazute cu manere ergonomice, placute la atingere, simple care faciliteaza manipularea si creste siguranta personala.
Tigaile sunt alcatuita inteligent in 5 stratui si au caracteristici de functionare deosebite In interior sunt captusite cu strat antiaderent din marmura XYLAN, ce transforma modul de gatit.
Setul este alcatuit din 2 piese si contine urmatoarele articole: Tigaie non stick otel inoxidabil cu interior din marmura XYLAN : 24 cm x 4.5 cm
Capacitate: 2.0 Litri Tigaie non stick otel inoxidabil cu interior din marmura XYLAN : 28 cm x 5.5 cm
Capacitate: 3.3 Litri Set 2 tigai non stick otel inoxidabil cu interior din marmura XYLAN Gourmet Line Blaumann BL 3176 Cele doua tigai sunt confectionate din otel inoxidabil (inox) si sunt eficiente indiferent de sursa de caldura (gaz, electric, inductie) si aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz, plita cu inductie), si contribuie la reducerea consumului de resurse cu aproximativ 35%