Espressorul din Inox pentru Aragaz este ideal pentru prepararea a 9 ceşti cafea.
Ocazional, curăţaţi suprafaţa exterioară a espressorului cu soluţie lichidă pentru lustruit metale..
Mod de întreţinere: Folosiţi detergent de vase pentru a spăla espressorul după fiecare utilizare.
Când temperatura va creşte, apa din recipientul aflat la baza espressorului se va ridica prin sita fină ce conţine Cafea măcinată, trecând prin tubul colector şi ajungând astfel direct în recipientul pentru colectarea cafelei.
Aşezaţi espressorul la încălzit pe aragaz.5. Înşurubaţi cele doua părţi ale espresorului, având grijă ca filtrul şi garnitura de cauciuc sa fie fixate corespunzător, pentru a asigura o etanşeizare perfectă.4. 3.
Tasaţi cafeaua, dar nu excesiv. 2.
Umpleţi cu apă partea de jos a espressorului, montaţi filtrul, apoi umpleţi-l cu Cafea mediu macinată.
Cu un aspect modern şi dimensiuni reduse, potrivit în orice spatiu din oricare bucătărie, espressorul manual pentru Cafea GR900 vă oferă o modalitate simplă şi confortabilă de preparare a espresso-ului favorit, Espressorul este fabricat din oţel inoxidabil de înaltă calitate, iar mânerul este din ebonită pentru o utilizare facilă, nefiind nevoie de mânuşă pentru a-l ridica de pe Aragaz atunci când este fierbinte.
Mod de utilizare: 1.
Cu acest Espressor veţi realiza o Cafea gustoasă într-un mod simplu şi rapid.
Espressorul din Inox pentru Aragaz este ideal pentru prepararea a 9 ceşti cafea