Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel Fructul de Caju face parte din familia fructelor samburoase, fiind originar din America de Sud.
Mod de prezentare Punga a 200 grame Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel Alege acum Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel si bucura-te de beneficii!.
In bucataria asiatica pentru supe, legume si sosuri.
Valori nutritionale/100g : 2561 Kj; 618 Kcal; 50,25g Grasimi; 10,65g Acizi Grasi Saturati; 19g Glucide; 5,5g Zaharuri; 6g Fibre; 19,45g Proteine; 0,020g Sare Mod de utilizare Pentru gatit, copt si rontait.
Ingrediente: Nuci caju, bucati.
Mai mult decat atat, acest sambure contine vitamina B, mult magneziu si acizi grasi multiplu nesaturati, ce sunt extrem de sanatosi pentru organism.
Samburii de Caju bio ofera organismului proteine, calciu, fier, zinc si potasiu.
Ulterior samburii sunt sortati si ambalati pentru transport.
Dupa ce li se inlatura coaja, samburii sunt transportati intr-o incapere incalzita pentru a se usca.
Pentru a se putea inlatura mult mai usor coaja care acopera acesti samburi, ei sunt supusi unui proces de incalzire sub aburi.
Samburii bio sunt recoltati doar atunci cand ajung la stadiul optim de coacere, iar imediat dupa aceea ei sunt pusi la uscat in razele soarelui .
Acest sambure de culoare crem deschis spre alb are o forma de rinichi si o dimensiune de circa 2 cm.
La capatul acestui fruct se gaseste o singura „nuca” de caju.
Arborele de Caju (Anacardium occidentale) produce o serie de pedunculi carnosi, la capatul carora se dezolta un fruct, ce seamana cu un ardei iute si are o culoare galbena-portocalie.
Astazi, el este cultivat cu precadere in India si in sud-estul Asiei.
Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel Fructul de Caju face parte din familia fructelor samburoase, fiind originar din America de Sud