Descriere - Shiitake este o ciuperca originara din Japonia, China si alte regiuni asiatice si este cea mai cultivata ciuperca medicinala din intreaga lume.
- Shiitake este o excelenta sursa de nutrienti precum minerale, aminoacizi (dintre care mai mult de 40% sunt esentiali: Arginina, Lizina, Histidina).
- 26% din greutatea sa uscata e constituita din proteine, lipide, in principal, acid linoleic, hidrati de carbon, vitamine din grupa B, vitamina C si ergosteroli.
- Ciupercile Shiitake reprezinta o sursa de vitamina B12 – printre foarte putinele surse de origine vegetala – si este o sursa excelenta de nutrienti ce impiedica, conform studiilor, mutatiile genetice.
Proprietati - Datorita proprietatilor sale dovedite de studii, ea ar putea avea rol puternic antiviral.
- De asemenea, ar putea avea rol de protectie a inimii si vaselor de sange si de prevenire a trombozei.
- Ar putea contribui la eliminarea nanobacteriilor care sunt responsabile de calcifierile ce apar la nivelul a diferite organe (pietre la rinichi, artere infundate), reducerea simptomelor alergice, detoxifierea organismului.
Continut - O punga contine 125g Shiitake pudra, produs ecologic.
- Ingrediente: 100% pudra de Shiitake (Lentinus Edodes)*, *=agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale/100g: Valoare energetica 1134kJ/272kcal, Grasimi 1,44g din care saturate 0,23g, Carbohidrati 28,95g din care zaharuri 0,50g, Proteine 14,56g, Sare 0,013g, Fibre 42,59g.
Utilizare - pudra de Shiitake poate fi consumata in bauturi (sucuri, smoothie-uri).
- De asemenea, poate fi presarata peste salate si mancaruri.
- Doza zilnica recomandata este de pana la 15g.
- Este un superaliment care poate fi folosit si in alimentatia copiilor, dar ca, in cazul oricarui supliment alimentar, se recomanda consultarea medicului.
- Retineti ca numai un stil de viata sanatos combinat cu o dieta echilibrata asigura buna functionare a organismului.
- Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
.
Descriere - Shiitake este o ciuperca originara din Japonia, China si alte regiuni asiatice si este cea mai cultivata ciuperca medicinala din intreaga lume.
- Shiitake este o excelenta sursa de nutrienti precum minerale, aminoacizi (dintre care mai mult de 40% sunt esentiali: Arginina, Lizina, Histidina).
- 26% din greutatea sa uscata e constituita din proteine, lipide, in principal, acid linoleic, hidrati de carbon, vitamine din grupa B, vitamina C si ergosteroli.
- Ciupercile Shiitake reprezinta o sursa de vitamina B12 – printre foarte putinele surse de origine vegetala – si este o sursa excelenta de nutrienti ce impiedica, conform studiilor, mutatiile genetice.
Proprietati - Datorita proprietatilor sale dovedite de studii, ea ar putea avea rol puternic antiviral.
- De asemenea, ar putea avea rol de protectie a inimii si vaselor de sange si de prevenire a trombozei.
- Ar putea contribui la eliminarea nanobacteriilor care sunt responsabile de calcifierile ce apar la nivelul a diferite organe (pietre la rinichi, artere infundate), reducerea simptomelor alergice, detoxifierea organismului.
Continut - O punga contine 125g Shiitake pudra, produs ecologic.
- Ingrediente: 100% pudra de Shiitake (Lentinus Edodes)*, *=agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale/100g: Valoare energetica 1134kJ/272kcal, Grasimi 1,44g din care saturate 0,23g, Carbohidrati 28,95g din care zaharuri 0,50g, Proteine 14,56g, Sare 0,013g, Fibre 42,59g.
Utilizare - pudra de Shiitake poate fi consumata in bauturi (sucuri, smoothie-uri).
- De asemenea, poate fi presarata peste salate si mancaruri.
- Doza zilnica recomandata este de pana la 15g.
- Este un superaliment care poate fi folosit si in alimentatia copiilor, dar ca, in cazul oricarui supliment alimentar, se recomanda consultarea medicului