SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac, 400 g, Heuschen SHIRATAKI este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit.
Producator: Heuschen &
Schrouff OFT B.
V SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac, 400 g, Heuschen Alege acum SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac, 400 g, Heuschen si bucura-te de beneficii!.
A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Prezentare SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac Continut net: 400 g Continut drenat: 200 g Conditii de pastrare: se va pastra la temperatura camerei.
Fierbeti (2-3 minunte) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.
Utilizare SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac Clatiti bine cu apa fierbinte inainte de utilizare.
Ingrediente SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac apa, pudra de konjac 3,8%, regulator de aciditate: hidroxid de calciu.
Continut redus de calorii.
Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Caracteristici SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac Pastele din konjac pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare.
SHIRATAKI - Taitei fini din faina de konjac, 400 g, Heuschen SHIRATAKI este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit