Varianta naturala si facila de indepartare a parului nedorit, pasta de zahar nu este doar 100% naturala ci chiar comestibila.
La final, clatiti cu apa resturile si aplicati o lotiune hidratanta pentru a preveni iritatiile..
Cu o mana tineti pielea iar cu cealalta smulgeti rapid si ferm, in sensul opus cresterii firului de par.
Aplicati banda de bumbac peste zona tratata.
Aplicare: Cu aplicatorul Roll-on indreptat in jos, aplicati un strat uniform si subtire de ceara, in directia cresterii firului de par.
NU SUPRAINCALZITI CARTUSUL, EFICIENTA CERII VA FI DIMINUATA.
VERIFICATI INTOTDEAUNA TEMPERATURA PRODUSULUI INAINTE DE A IL APLICA PE PIELE.
Aceste recomandari pot varia in functie de temperatura, tipul cuptorului cu microunde si cantitatea ramasa.
Incalziti la o putere medie pentru 30 secunde (daca recipientul este plin) sau 15 secunde (daca este jumatate plin).
Introduceti cartusul in microunde, in pozitia orizontala. - la microunde: indepartati folia de pe capacul roll-on.
Tineti in apa pentru 10 minute (daca recipientul este plin) sau 5 minute (daca este jumatate plin).
Introduceti cartusul in apa calda si aveti grija sa nu intre apa in produs.
INSTRUCTIUNI Incalzire: - la bain-marie: indepartati folia de plastic de pe roll-on.
Nu contine parafina, ulei mineral, fiind 100% naturala.
De asemenea, reprezinta o alternativa pentru persoanele cu fragilitate capilara, putand fi folosita la temperaturi mai mici decat ceara clasica.
Pasta de zahar nu adera la pielea sanatoasa, ci numai la firul de par, iar procedeul in sine este mai putin dureros decat varianta clasica.
Poate fi folosita pe orice zona a corpului si smulge parul din radacina, lasand pielea fina pentru pana la 4 saptamani.
Este cea mai economica si naturala solutie pentru epilare! Pasta de zahar va ajuta sa scapati de parul nedorit in doar cateva minute.
Se aplica usor si se poate clati cu apa.
Poate fi folosita pe toata suprafata corpului - picioare, maini, axila, zona intima, mustata.
Varianta naturala si facila de indepartare a parului nedorit, pasta de zahar nu este doar 100% naturala ci chiar comestibila