Arthur Suciu propune o necesară analiză critică a actualului context geopolitic.
Alexandru Racu.
Mihnea Măruţă Dacă, potrivit autorului, „România e un loc numai bun pentru a aștepta Apocalipsa“, atunci Arthur Suciu este, fără îndoială, unul dintre cei mai pătrunzători cronicari ai vremurilor din urmă, în a cărui companie depresia postistorică și angoasa preapocaliptică se transformă în prilej de iluminare intelectuală.
Antonio Momoc Care mai poate fi temeiul vieților noastre? De ce au eșuat ideologiile și mai toate tipurile de discurs vizionar? În ce să mai credem și ce șansă mai are politicul – înțeles ca tentativă de a ordona cumva întunericul ce ne așteaptă? Arthur Suciu își asumă riscul acestor întrebări foarte dificile și le răspunde printr-o analiză filosofică a mișcărilor și puterilor care se luptă să ne cucerească mințile după căderea comunismului.
Alina Dolea Arthur Suciu analizează critic criza modelului neoliberal și articularea discursului dominant pe platformele social media și într-un spațiu public tot mai dezintegrat și enclavizat de războiul cultural dintre progresiști și tradiționaliști, hipsteri și cocalari, globaliști și autohtoniști, de narațiunile lor alimentate de mituri politice fondatoare. Într-o lume în care predomină părerile, adesea extreme, Simulacru și război oferă expertiză și o interpretare moderată a prezentului pentru o înțelegere nuanțată a actorilor și discursurilor dominante.
Arthur Suciu propune o necesară analiză critică a actualului context geopolitic